Bedrijvengids » Hoogma Webdesign, voor een professionele en betaalbare website op maat!


Bij Hoogma Webdesign uit Beerta kunt u terecht voor alle zaken die maar met de online presentatie van uw bedrijf, stichting of vereniging te maken heeft.

Wij bieden u een compleet dienstenpakket aan, wat begint bij de domeinregistratie en webhosting op onze goed beveiligde en snelle servers. De grafische ontwikkeling van uw website, desgewenst met ontwerp van logo en huisstijl. De technische bouw van de website, het onderhoud en de online promotie. Zelfs het trainen in, of het verzorgen van Social Media kunnen we voor u regelen.

Onze kracht is de snelle uitvoering van opdrachten en korte communicatielijnen met de klant. U heeft te maken met één contactpersoon en u kunt een volledige support verwachten voor al uw vragen. Wij helpen de klant met het configureren van het hosting pakket, aanmaken/instellen van e-mail accounts en database configuratie.

Ons werk voeren wij uit volgens de nieuwste richtlijnen en de code schrijven wij handmatig in xhtml, php, css en MySQL. Door onze jarenlange internationale ervaring en talenkennis maken wij websites over de hele wereld, met handige functies voor internationale bezoekers en volledig meertalig. Alle bijkomende vraagstukken lossen wij voor u op, zoals problemen met DNS of met karakter instellingen van de database.

Hoogma Webdesign is gespecialiseerd in het ontwikkelen van database gestuurde websites met een maatwerk Content Management Systems voor het eenvoudig zelf beheren/onderhouden van uw website.

Ook kunt u bij ons terecht voor de ontwikkeling en uitvoering van online reclame campagnes, beheer van advertenties, het optimaliseren van uw website voor de zoekmachines en het verbeteren van de vindbaarheid van uw bedrijf op het internet. Ons streven is dat een website zichzelf moet terugverdienen en met een goed gebouwde website van Hoogma Webdesign lukt dat ook!

Bezoek onze website: www.hoogmawebdesign.com

Hoogma Webdesign

Hoofdstraat 241

9686 PC Beerta

Tel. 0597-855758

info@hoogmawebdesign.com

2011-2015 © Vereniging van Dorpsbelangen "Houd Beerta Leefbaar"     disclaimer  |  info@dorpsbelangenbeerta.nl