Bedrijvengids » Phoneshop4U

Phoneshop4u is een ervaren en flexibel bedrijf, met jarenlange ervaring in de auto- en telecombranche en staat garant voor een hoog service gehalte! Mede hierdoor zijn wij in staat u een totaalpakket aan te kunnen bieden op het gebied van o.a.: Telecommunicatie, Handsfree carkits, Navigatiesystemen, Voertuigvolgsystemen, Ritregistratiesystemen, Blackboxen, Car-audio, Xenon iso2-carstekkers etc.

Phoneshop4u werkt  in Groningen en Drenthe en Friesland al voor een tiental telecom bedrijven. Ook diverse autodealers maken gebruik van onze diensten. De klant hoeft er zijn deur niet voor uit, wij komen bij de klant thuis.

Werkzaamheden die www.phoneshop4u.nl voor u kan uitvoeren zijn:

– Professioneel Inbouw, Uitbouw, Overbouw o.a carkit ( Montage op locatie )

– Navigatie systemen

– Verkoop handsfree / bluetooth carkits

– Track and Trace

– Kilometer Ritregistratie

– Reparatie mobiele telefoons

– Levering onderdelen voor GSM’s

– Accessoires GSM en Navigatie

– Auto Xenon Verlichting

– Reparatie en Storingen aan Ritregistratie en Carkits

Phoneshop4u onderscheidt zich graag op het gebied van kennis, service, korte lijnen, en snelle levering en persoonlijk contact. Bovendien kunnen wij u snel van dienst zijn.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via 0618-710704 tijdens kantooruren, van 8.30 tot 17.30 uur. Mailen kan natuurlijk ook via info@phoneshop4u.nl Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , dan komen wij zo spoedig mogelijk op uw vraag terug.

2011-2015 © Vereniging van Dorpsbelangen "Houd Beerta Leefbaar"     disclaimer  |  info@dorpsbelangenbeerta.nl