Nieuws uit Beerta

Opruimen Zwerfvuil Beerta


Op zaterdag 14 maart 2020 organiseert Dorpsbelangen Beerta een actie om het zwerfvuil in en rondom ons dorp op te ruimen.
Mocht u hier aan mee willen werken dan kunt u zich aanmelden via info@dorpsbelangenbeerta.nl
De gemeente Oldambt stelt prikstokken, hesjes en vuilniszakken beschikbaar en ruimt na afloop van de actie het zwerfvuil gratis op.
Het programma ziet er a.v. uit:

11.00 uur - Verzamelen bij de Iemekörf, korte uitleg en indeling van de groepen
11.15 uur - Opruimen zwerfvuil
13.15 uur - Verzamelen bij de Iemekörf
13.30 uur - Hapje en Drankje verzorgd door Ommeland Catering
14.30 uur - Einde actie

Opgave graag voor 12 maart a.s.

We hopen dat er zoveel mogelijk inwoners mee zullen doen, zodat Beerta er straks weer netjes en opgeruimd uitziet.

Bestuur Dorpsbelangen Beerta

Adres Iemekörf: Torenstraat 16 in Beerta

Download PDF informatieDownload PDF informatie: opruim_actie_14_maart.pdf

Tjammeloop 2020

Tjammeloop 2020

Op zondag 31 mei wordt de Tjammeloop, een bijzondere niet-zo-competitieve dorpsloop weer gehouden. Als er al competitie zal zijn, dan in de eerste plaats met jezelf! Wie doet er mee met 5km rennen rond de Tjamme? Of zelfs twee rondjes: 10km voor de echte doorrenners? Of liever een wandeling van 5km, die je prima met kinderen of kleinkinderen kunt lopen? Dan kom je ongeveer samen met de 10 km renners over de Finish.

De opzet van de Tjammeloop 2020 is precies zoals we in 2011 zijn begonnen:
In de ochtend al vroeg uit de veren, tussen 8.00 en 8.30 uur aanmelden bij de Start achteraan de parkeerplaats van het Sportcentrum De Hardenberg, en je nummer opspelden. Om 8.30 uur wordt gestart door een heuse lokale corifee. En dan, voor de zondag goed en wel begonnen is, meteen een flinke sportprestatie neerzetten waar je trots op kunt zijn! Meteen na binnenkomst van de laatste wandelaars en renners volgt het ontbijt. Is je dorst gelest en ben je goed gevoed dan kun je weer naar huis. Het is nog geen 10.30 uur en je hebt een groot deel van de zondag nog voor je om alles te doen wat je maar wilt. Maar de Tjammeloop 2020 heb je tenminste gehaald! Schrijf in en doe mee!

Max. aantal deelnemers: 100

Opgeven:
Per mail: organisatie.tjammeloop@gmail.com
Per telefoon: 06-52715303

Deelname (inclusief ontbijt) voor volwassenen €5,00, kinderen tot 12 jaar gratis.


« < 2 3 4 5 6 7 8 > »

Uitreiking Doekoe prijs COOP Beert

10 december 2016 - Dorpsbelangen Beerta feliciteert O.B.S. De Uilenburcht en O.B.S. De Bouwsteen met, de door jullie bij elkaar gespaarde, Doekoe prijs.... lees verder »

Aankomst Sinterklaas Beerta 2016

20 november 2016 - Let op: Wijziging aankomst Sinterklaas in Beerta zondag 20 november! Vanwege de slechte weersomstandigheden van vandaag zal Sinterklaas met zijn Piete... lees verder »

Intocht Sinterklaas Beerta op zondag 20 november 2016

9 november 2016 - Hij komt, hij komt……dus vol verwachting klopt ons hart……. BEERTA – Op zondag 20 november aanstaande zal Sinterklaas, samen met zijn Pieten,... lees verder »

Dickens Day Beerta 2016 - Dorpsbelangen Beerta

Dickens Day Beerta 2016

9 november 2016 - DICKENS DAY BEERTA 2016 Ieder jaar in december verandert het centrum van het Oldambster dorp Beerta voor één dag in de magische wereld van Charles D... lees verder »

Het succes van “t Speulparadies” in Beerta - Dorpsbelangen Beerta

Het succes van “t Speulparadies” in Beerta

9 oktober 2016 - Wanneer je in de Speeltuin in Beerta komt maakt niet uit, het is er altijd druk. Ook op deze zonnige woensdagmiddag als ik een interview heb met Erik ... lees verder »

Verkeersveiligheid Hoofdstraat en Veenweg - Dorpsbelangen Beerta

Verkeersveiligheid Hoofdstraat en Veenweg

5 oktober 2016 - De gemeente Oldambt en Dorpsbelangen Beerta hechten veel waarde aan de verkeersveiligheid. Hoe lager de snelheid van gemotoriseerd verkeer, hoe kleine... lees verder »

Noodopvang binnenkort leeg

27 september 2016 - Van de gemeente en het COA hebben wij vandaag het bericht ontvangen dat een start wordt gemaakt met het verhuizen van alle bewoners van de noodopvang ... lees verder »

Vrijwilligers gezocht voor Dickens Day 2016 - Dorpsbelangen Beerta

Vrijwilligers gezocht voor Dickens Day 2016

26 september 2016 - Dickens Day wordt dit jaar gehouden op 18 december a.s. en de Evenementen Commissie is al weer druk bezig met de voorbereidingen. De Commissie kan b... lees verder »

Jaarvergadering Dorpsbelangen 2016

11 september 2016 - Jaarvergadering Dorpsbelangen Beerta op 15 september 2016 in de kerk in Beerta Aanvang: 19.30 uur Onderdeel van deze jaarvergadering is de bestuursve... lees verder »

Kraamfeest Valerie Lingbeek in de kerk in Beerta - Dorpsbelangen Beerta

Kraamfeest Valerie Lingbeek in de kerk in Beerta

4 september 2016 - Marloes en Lars uit Beerta hebben de geboorte van hun dochter Valerie gevierd met een Kraamfeest in de Kerk in Beerta. Ruim 80 genodigden konden de 3... lees verder »

« < 2 3 4 5 6 7 8 > »

Quick Scan Lokale Democratie

16 januari 2020 - QUICK SCAN LOKALE DEMOCRATIE Januari 2020 De Gemeente Oldambt wil graag met u in gesprek! Hoe democratisch werken wij in onze gemeente? Dorpsbelangen Beerta wil graag meewerken aan dit onderzoek omdat zij het ook belangrijk vinden dat de inwoners van Beerta tevreden zijn over samenwerking met de gemeente. Onderzoek Wat vindt u van de lokale democratie in Oldambt? We willen graag weten hoe tevreden u be... lees verder »

Dickens Day Beerta 13 december 2020

16 januari 2020 - Mocht u nog vragen hebben, laat het ons even weten. Stuur dan een e-mail naar info@dickensday.nl of vraag een van de leden van de evenementencommissie. Natuurlijk willen we er graag met elkaar een heel mooi evenement van maken. Want samen maken we Dickens. Wij zien u graag op zondag 13 december 2020 De Evenementencommissie van Dickens Day Beerta bestaat uit de volgende personen Corrie Blaauw, Diana Vegt, Erik Helweg, Piet Topelen, Gert Pomp, Derk Jan van der ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.