Algemene Ledenvergadering Dorpsbelangen Beerta 18 september 2019

Op woensdag 18 september a.s. wordt de Algemene Ledenvergadering van Dorpsbelangen Beerta gehouden in de Barholomeuskerk te Beerta.

Aanvang:19.30 uur

Tijdens deze vergadering vinden o.a. bestuurswijzigingen plaats en wordt er een 3 D presentatie van de definitieve Dorpsvisie gegeven. Tevens kunt u in gesprek gaan met de gebiedswethouder Kees Swagerman en/of de gebiedsregisseur van het Oldambt, Jeanette Wiersema en/of een vertegenwoordigster van het Sociaal Werk Oldambt.
Uiteraard kunt u met uw wensen, ideeën op of aanmerkingen ook terecht bij het bestuur van Dorpsbelangen en de Activiteitencommissie van Dickens Day.

Wij hopen u te mogen begroeten op 18 september a.s.

Bestuur Dorpsbelangen Beerta

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Schrijf een reactie/beoordeling

Mijn website:

Beoordeling:
Titel:
Reactie/beoordeling:

Quick Scan Lokale Democratie

16 januari 2020 - QUICK SCAN LOKALE DEMOCRATIE Januari 2020 De Gemeente Oldambt wil graag met u in gesprek! Hoe democratisch werken wij in onze gemeente? Dorpsbelangen Beerta wil graag meewerken aan dit onderzoek omdat zij het ook belangrijk vinden dat de inwoners van Beerta tevreden zijn over samenwerking met de gemeente. Onderzoek Wat vindt u van de lokale democratie in Oldambt? We willen graag weten hoe tevreden u be... lees verder »

Dickens Day Beerta 13 december 2020

16 januari 2020 - Mocht u nog vragen hebben, laat het ons even weten. Stuur dan een e-mail naar info@dickensday.nl of vraag een van de leden van de evenementencommissie. Natuurlijk willen we er graag met elkaar een heel mooi evenement van maken. Want samen maken we Dickens. Wij zien u graag op zondag 13 december 2020 De Evenementencommissie van Dickens Day Beerta bestaat uit de volgende personen Corrie Blaauw, Diana Vegt, Erik Helweg, Piet Topelen, Gert Pomp, Derk Jan van der ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.