Algemene Ledenvergadering Dorpsbelangen Beerta 18 september 2019

16 augustus 2019

Op woensdag 18 september a.s. wordt de Algemene Ledenvergadering van Dorpsbelangen Beerta gehouden in de Barholomeuskerk te Beerta.

Aanvang:19.30 uur

Tijdens deze vergadering vinden o.a. bestuurswijzigingen plaats en wordt er een 3 D presentatie van de definitieve Dorpsvisie gegeven. Tevens kunt u in gesprek gaan met de gebiedswethouder Kees Swagerman en/of de gebiedsregisseur van het Oldambt, Jeanette Wiersema en/of een vertegenwoordigster van het Sociaal Werk Oldambt.
Uiteraard kunt u met uw wensen, ideeën op of aanmerkingen ook terecht bij het bestuur van Dorpsbelangen en de Activiteitencommissie van Dickens Day.

Wij hopen u te mogen begroeten op 18 september a.s.

Bestuur Dorpsbelangen Beerta

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de Blogpagina.

Schrijf een reactie/beoordeling

Mijn website:

Beoordeling:
Titel:
Reactie/beoordeling:

Dorpsvisie Beter Beerta

30 juli 2019 - Uitslag enquête Dorpsvisie 2018. Tijdens de jaarvergadering van Dorpsbelangen op 18 oktober jl. is de uitslag van de Dorpsvisie bekend gemaakt. Voor degene die niet aanwezig waren hier nog even de cijfers We hebben 148 van de 1100 rondgebrachte enquêteformulieren terug ontvangen. De 148 ingevulde formulieren waren door de volgende gezinssamenstellingen ingevuld: - 50 % door tweepersoons huishoudens zonder kinderen - 20 % door alleenstaanden - 30 % door gezinn... lees verder »

Mini-symposium ‘Toekomst Oldambtster boerderijen’ - Dorpsbelangen Beerta

Mini-symposium ‘Toekomst Oldambtster boerderijen’

21 mei 2019 - Er bestaan binnen de erfgoedwereld al langere tijd zorgen over de toekomst van de unieke, grote, vaak prachtige Oldambster boerderijen. Maar delen gebruikers van het g... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.