Algemene Ledenvergadering Dorpsbelangen Beerta 18 september 2019

Op woensdag 18 september a.s. wordt de Algemene Ledenvergadering van Dorpsbelangen Beerta gehouden in de Barholomeuskerk te Beerta.

Aanvang:19.30 uur

Tijdens deze vergadering vinden o.a. bestuurswijzigingen plaats en wordt er een 3 D presentatie van de definitieve Dorpsvisie gegeven. Tevens kunt u in gesprek gaan met de gebiedswethouder Kees Swagerman en/of de gebiedsregisseur van het Oldambt, Jeanette Wiersema en/of een vertegenwoordigster van het Sociaal Werk Oldambt.
Uiteraard kunt u met uw wensen, ideeën op of aanmerkingen ook terecht bij het bestuur van Dorpsbelangen en de Activiteitencommissie van Dickens Day.

Wij hopen u te mogen begroeten op 18 september a.s.

Bestuur Dorpsbelangen Beerta

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de Blogpagina.

Schrijf een reactie/beoordeling

Mijn website:

Beoordeling:
Titel:
Reactie/beoordeling:

Dickens Day 14 en 15 december

12 oktober 2019 - Zaterdag 14 december Scrooge in de kerk De evenementencommissie van Dickens Day Beerta van Dorpsbelangen biedt u vanwege het 10-jarig jubileum een extra voorstelling aan in de prachtige Bartholomeuskerk om alvast in de stemming te komen voor Dickens Day. Verteller Gery Groot Zwaaftink vertelt het wereldberoemde verhaal van Charles Dickens. Over de gierige vrek Scrooge die in het verleden, heden en toekomst ziet wie hij was, wie hij is en wat er van hem zal w... lees verder »

Intocht Sinterklaas Beerta - Dorpsbelangen Beerta

Intocht Sinterklaas Beerta

12 oktober 2019 - Hij komt, hij komt die lieve goede Sint! Op zondag 17 november 2019 is het weer zover. Dan zal de goed heilig man met zijn Pieten om 13:00 uur aanmeren in de have... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.