Beersterslib

Beersterslib Dorpsbelangen Beerta

Op de jaarvergadering was een discussie over het dumpen van slib op bepaalde stukken grond aan het Beersterdiep en in de tuinen van bewoners. We hebben navraag gedaan bij de gemeente Oldambt wat het beleid is omtrent de opslag en afvoer van slib uit het Beersterdiep.Waar gaat het naar toe? Hoe lang blijft het liggen? Kunnen bewoners bezwaar maken tegen het dumpen op hun grond?

Deze vragen leverde het volgende antwoord op.

Vervuild slib wordt afgevoerd. Overig slib wordt gestort op gemeentelijke terreinen die naar uitdroging weer te gebruiken zijn. Er mag geen slib op particuliere percelen gestort worden daartegen kunnen de bewoners bezwaar maken.

Dit komt dus niet overeen met de verhalen die wij hoorden op de jaarvergadering. Reden genoeg om nog een keer bij de gemeente aan te kloppen.

wordt vervolgd.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Schrijf een reactie/beoordeling

Mijn website:

Beoordeling:
Titel:
Reactie/beoordeling:

Quick Scan Lokale Democratie

16 januari 2020 - QUICK SCAN LOKALE DEMOCRATIE Januari 2020 De Gemeente Oldambt wil graag met u in gesprek! Hoe democratisch werken wij in onze gemeente? Dorpsbelangen Beerta wil graag meewerken aan dit onderzoek omdat zij het ook belangrijk vinden dat de inwoners van Beerta tevreden zijn over samenwerking met de gemeente. Onderzoek Wat vindt u van de lokale democratie in Oldambt? We willen graag weten hoe tevreden u be... lees verder »

Dickens Day Beerta 13 december 2020

16 januari 2020 - Mocht u nog vragen hebben, laat het ons even weten. Stuur dan een e-mail naar info@dickensday.nl of vraag een van de leden van de evenementencommissie. Natuurlijk willen we er graag met elkaar een heel mooi evenement van maken. Want samen maken we Dickens. Wij zien u graag op zondag 13 december 2020 De Evenementencommissie van Dickens Day Beerta bestaat uit de volgende personen Corrie Blaauw, Diana Vegt, Erik Helweg, Piet Topelen, Gert Pomp, Derk Jan van der ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.