Chinese Drakendans op Havendag

Chinese Drakendans op Havendag Dorpsbelangen Beerta

… Een spectaculair startpunt van de oeverartiesten…

Op zondag 17 mei om 13.00 uur zal er op het terras van de Chinees YOU-YI aan het Beertsterdiep een spectaculaire Chinese Drakendans te zien zijn.

Een jeugdteam van Wushu vereniging BAO TRIEU uit Groningen laat een moderne Chinese Drakendans zien uitgevoerd door 9 personen, een pareldrager, trommelaar en gong.

Mensen die inschepen op de drie rondvaartboten die vanuit de haven een boottocht langs de oeverartiesten gaan maken worden eerst naar de Chinees gevaren om daar vanaf het Beertsterdiep de Chinese Show te aanschouwen. Daarna splitsen de boten zich naar verschillende startpunten voor de diverse lokale artiesten die vanaf de steigers langs het diep hun verschillende kunsten zullen vertonen.

Uiteraard is de Drakendans ook vanaf de kant, de weg en de brug te zien. Daarvoor loopt u van de haven over het fietspad, langs het diep naar de Chinees. Op de wandeling terug naar de haven pikt u dan ook nog even een aantal oeverartiesten mee.

Mis dit speciale onderdeel van het lustrum van de Havendag in Beerta niet

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Schrijf een reactie/beoordeling

Mijn website:

Beoordeling:
Titel:
Reactie/beoordeling:

Quick Scan Lokale Democratie

16 januari 2020 - QUICK SCAN LOKALE DEMOCRATIE Januari 2020 De Gemeente Oldambt wil graag met u in gesprek! Hoe democratisch werken wij in onze gemeente? Dorpsbelangen Beerta wil graag meewerken aan dit onderzoek omdat zij het ook belangrijk vinden dat de inwoners van Beerta tevreden zijn over samenwerking met de gemeente. Onderzoek Wat vindt u van de lokale democratie in Oldambt? We willen graag weten hoe tevreden u be... lees verder »

Dickens Day Beerta 13 december 2020

16 januari 2020 - Mocht u nog vragen hebben, laat het ons even weten. Stuur dan een e-mail naar info@dickensday.nl of vraag een van de leden van de evenementencommissie. Natuurlijk willen we er graag met elkaar een heel mooi evenement van maken. Want samen maken we Dickens. Wij zien u graag op zondag 13 december 2020 De Evenementencommissie van Dickens Day Beerta bestaat uit de volgende personen Corrie Blaauw, Diana Vegt, Erik Helweg, Piet Topelen, Gert Pomp, Derk Jan van der ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.