COA geld

Zoals velen van jullie weten hebben we van de gemeente 50.000 euro gekregen vanuit de boete welke het COA betaald heeft voor het te laat weghalen van de noodopvang.

Wij hebben een paar maanden geleden een oproep gedaan om ideeën aan te dragen voor het besteden van dat geld.

Op onze oproep voor ideeën hebben veel mensen gereageerd met veel goede ideeën. Helaas kunnen we niet alle plannen realiseren. Om zoveel mogelijk te kunnen doen proberen we ook andere geldbronnen aan te boren door het COA-geld o.a. te gebruiken voor het co-financieren van andere subsidie aanvragen.

Op deze manier hebben we inmiddels al een dorpsfeest kunnen financieren en ook is er een subsidie geregeld voor een social sofa voor de Tjamme. De komende maanden proberen we op deze manier nog meer projecten op te pakken.

Een deel van het COA-geld willen we reserveren als startkapitaal voor het realiseren van een multifunctioneel centrum in de kerk.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Schrijf een reactie/beoordeling

Mijn website:

Beoordeling:
Titel:
Reactie/beoordeling:

Quick Scan Lokale Democratie

16 januari 2020 - QUICK SCAN LOKALE DEMOCRATIE Januari 2020 De Gemeente Oldambt wil graag met u in gesprek! Hoe democratisch werken wij in onze gemeente? Dorpsbelangen Beerta wil graag meewerken aan dit onderzoek omdat zij het ook belangrijk vinden dat de inwoners van Beerta tevreden zijn over samenwerking met de gemeente. Onderzoek Wat vindt u van de lokale democratie in Oldambt? We willen graag weten hoe tevreden u be... lees verder »

Dickens Day Beerta 13 december 2020

16 januari 2020 - Mocht u nog vragen hebben, laat het ons even weten. Stuur dan een e-mail naar info@dickensday.nl of vraag een van de leden van de evenementencommissie. Natuurlijk willen we er graag met elkaar een heel mooi evenement van maken. Want samen maken we Dickens. Wij zien u graag op zondag 13 december 2020 De Evenementencommissie van Dickens Day Beerta bestaat uit de volgende personen Corrie Blaauw, Diana Vegt, Erik Helweg, Piet Topelen, Gert Pomp, Derk Jan van der ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.