De Veenweg is weer open!

De Veenweg is weer open! Dorpsbelangen Beerta

De Veenweg is weer open. We zijn een faunapassage rijker. En we zijn een bult rijker. En wat voor één. Hij is hoog! Aan de ene kant heb je geen flauw idee wat er van de andere kant aan komt. Daarnaast is de bult zo stijl dat het me niet zou verbazen dat dat problemen gaat geven met aanhangers en fietsdragers. Het is net of één onveilige bult in het dorp niet genoeg is.

Ik hoop dat mijn zorgen onterecht zijn en ben erg benieuwd naar de meningen uit het dorp.

(De foto’s zijn wederom van Trijntje Timmer)

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

  • De Veenweg is weer open! Dorpsbelangen Beerta
  • De Veenweg is weer open! Dorpsbelangen Beerta

Schrijf een reactie/beoordeling

Mijn website:

Beoordeling:
Titel:
Reactie/beoordeling:

Quick Scan Lokale Democratie

16 januari 2020 - QUICK SCAN LOKALE DEMOCRATIE Januari 2020 De Gemeente Oldambt wil graag met u in gesprek! Hoe democratisch werken wij in onze gemeente? Dorpsbelangen Beerta wil graag meewerken aan dit onderzoek omdat zij het ook belangrijk vinden dat de inwoners van Beerta tevreden zijn over samenwerking met de gemeente. Onderzoek Wat vindt u van de lokale democratie in Oldambt? We willen graag weten hoe tevreden u be... lees verder »

Dickens Day Beerta 13 december 2020

16 januari 2020 - Mocht u nog vragen hebben, laat het ons even weten. Stuur dan een e-mail naar info@dickensday.nl of vraag een van de leden van de evenementencommissie. Natuurlijk willen we er graag met elkaar een heel mooi evenement van maken. Want samen maken we Dickens. Wij zien u graag op zondag 13 december 2020 De Evenementencommissie van Dickens Day Beerta bestaat uit de volgende personen Corrie Blaauw, Diana Vegt, Erik Helweg, Piet Topelen, Gert Pomp, Derk Jan van der ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.