Dickens Day Beerta 2016

Dickens Day Beerta 2016

Dickens Day Beerta 2016 Dorpsbelangen Beerta

9 november 2016

DICKENS DAY BEERTA 2016
Ieder jaar in december verandert het centrum van het Oldambster dorp Beerta voor één dag in de magische wereld van Charles Dickens. Op de laatste zondag voor de kerstdagen – 18 december a.s. – staat het dorp, alweer voor de zevende keer, volledig in het teken van ‘Dickens Day’!

De gezellige kerstmarkt is inmiddels uitgegroeid tot een voor Oost-Groningen uniek en sfeervol kerstevenement met rond de 100 standhouders. Het aanbod aan marktkramen is divers. Van sfeervolle kerstdecoraties tot ambachtelijke streekproducten, van kleding tot brocante, er is van alles te koop. Uiteraard aangevuld met oude ambachten en een hobbymarkt rondom het woonzorgcentrum De Tjamme!

Dickens personages komen tot leven…..
De kerstmarkt is tussen 11.00 en 17.00 uur gratis toegankelijk voor het publiek. Tijdens de markt lopen er ruim 100 figuranten, acteurs, muzikanten en koorleden in Dickensstijl rond. Op de intiem ingerichte en feeëriek verlichte pleintjes komt u natuurlijk de bekende figuren uit de verhalen van Charles Dickens tegen waaronder de chagrijnige Scrooge, Oliver Twist en de boefjes van Fagin. Daarnaast zijn er verschillende straattheater acts en wordt Dickens Day dit jaar weer als vanouds afgesloten met een grootse fakkeloptocht……

Beleef de magie van de negentiende eeuw in Beerta!

Tot ziens op zondag 18 december a.s.

Opgave standhouders: info@oost-groningen.net

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Schrijf een reactie/beoordeling

Mijn website:

Beoordeling:
Titel:
Reactie/beoordeling:

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.