Dickens Day Beerta zondag 17 december 2017

Dickens Day Beerta zondag 17 december 2017 Dorpsbelangen Beerta

Het centrum van Beerta verandert op 17 december in een sfeervolle plek waar ruim 100 figuranten, acteurs, muzikanten in Dickens stijl rondlopen.

Er zijn dit jaar veel oude ambachten te zien, zoals: Koperslager, Kwakzalver, Mosterd maker, Houtsnijder, Beeldhouwer steen en hout, Stoelenmatter, Edelsmid , Papierkunst knipper, Sneltekenaar en een Bierbrouwerij.

Bezoekers van het evenement moeten buiten het dorp parkeren en worden voor 1 euro met een pendelbus van en naar het centrum gebracht.

Wie en wat kunt u o.a. tegenkomen op de markt en het Dickens Plein:

-Optreden van Muziekvereniging “Nieuw Leven” in de Bartholomeus kerk in Beerta

-Theatergroep “Eelske Medde”

– Jr. en Sr. Stadsomroeper

– Sproakwotter

– Slaif

– Pirats4kids

– Steltloopster

– Schaapskudde

– Met de Kerstman op de foto

– Zweefmolen en Draaimolen

– Gasselter Bloaskapel

en nog veel meer………………….

Toegang tot de markt is gratis.

Meer informatie op: https://www.dickensday.nl/

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Schrijf een reactie/beoordeling

Mijn website:

Beoordeling:
Titel:
Reactie/beoordeling:

Quick Scan Lokale Democratie

16 januari 2020 - QUICK SCAN LOKALE DEMOCRATIE Januari 2020 De Gemeente Oldambt wil graag met u in gesprek! Hoe democratisch werken wij in onze gemeente? Dorpsbelangen Beerta wil graag meewerken aan dit onderzoek omdat zij het ook belangrijk vinden dat de inwoners van Beerta tevreden zijn over samenwerking met de gemeente. Onderzoek Wat vindt u van de lokale democratie in Oldambt? We willen graag weten hoe tevreden u be... lees verder »

Dickens Day Beerta 13 december 2020

16 januari 2020 - Mocht u nog vragen hebben, laat het ons even weten. Stuur dan een e-mail naar info@dickensday.nl of vraag een van de leden van de evenementencommissie. Natuurlijk willen we er graag met elkaar een heel mooi evenement van maken. Want samen maken we Dickens. Wij zien u graag op zondag 13 december 2020 De Evenementencommissie van Dickens Day Beerta bestaat uit de volgende personen Corrie Blaauw, Diana Vegt, Erik Helweg, Piet Topelen, Gert Pomp, Derk Jan van der ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.