Doe je mee? Pimp je container

Vind je die grijze of groene container ook zo saai? Dan kun je daar nu iets aan doen. En ook nog eens iets winnen. We starten namelijk een wedstrijd ‘pimp je container’.

Iedereen die een grijze of groene container in bruikleen heeft van de gemeente, mag deze verfraaien door te schilderen, plakken, knutselen of dichten. Alle kunstvormen zijn toegestaan. Er zijn maar een paar spelregels:

– De container moet herkenbaar en bruikbaar blijven als (grijze of groene) container

– Er mogen geen grote gaten in de container worden gemaakt

Naast het verfraaien van het straatbeeld in Oldambt kun je er nog iets aan hebben. Een deskundige jury kiest namelijk drie winnaars uit de inzendingen.

De eerste prijs is een ipad air


De tweede prijs is een Welnesspakket van Fontana Nieuweschans, t.w.v. 50 euro.

De derde prijs zijn twee kaarten voor een voorstelling naar keuze in cultuurhuis De Klinker

Deze drie, en nog 10 fraaie resultaten, zullen daarnaast in de zomerperiode worden tentoongesteld in een etalage in de Langestraat. Uiteraard zorgen we ervoor dat deze containers tijdelijk worden vervangen door andere containers.

Je kunt meedoen door een foto te maken van je resultaat en dat met je naam, adres en leeftijd te mailen aan pimpjecontainer@gemeente-oldambt.nl. Doe dat voor 18 juni

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Schrijf een reactie/beoordeling

Mijn website:

Beoordeling:
Titel:
Reactie/beoordeling:

Quick Scan Lokale Democratie

16 januari 2020 - QUICK SCAN LOKALE DEMOCRATIE Januari 2020 De Gemeente Oldambt wil graag met u in gesprek! Hoe democratisch werken wij in onze gemeente? Dorpsbelangen Beerta wil graag meewerken aan dit onderzoek omdat zij het ook belangrijk vinden dat de inwoners van Beerta tevreden zijn over samenwerking met de gemeente. Onderzoek Wat vindt u van de lokale democratie in Oldambt? We willen graag weten hoe tevreden u be... lees verder »

Dickens Day Beerta 13 december 2020

16 januari 2020 - Mocht u nog vragen hebben, laat het ons even weten. Stuur dan een e-mail naar info@dickensday.nl of vraag een van de leden van de evenementencommissie. Natuurlijk willen we er graag met elkaar een heel mooi evenement van maken. Want samen maken we Dickens. Wij zien u graag op zondag 13 december 2020 De Evenementencommissie van Dickens Day Beerta bestaat uit de volgende personen Corrie Blaauw, Diana Vegt, Erik Helweg, Piet Topelen, Gert Pomp, Derk Jan van der ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.