Dorpsfeest voor alle inwoners van Beerta op 9 september 2017

De Evenementen Commissie van Dorpsbelangen Beerta organiseert op 9 september a.s. een Dorpsfeest voor alle inwoners vanBeerta

Het feest vindt plaats in en rondom de Speeltuin ’t Speulparadies in Beerta en het programma ziet er als volgt uit:

- Van 14.00 uur 17.00 uur is er voor de kinderen een muzikaal optreden van de AKOESTINI’S. De toegang is gratis, evenals het spelen in de Speeltuin.
- Van 17.30 tot 20.30 kun je deelnemen aan een gratis barbecue. Opgave is verplicht. Je kunt je aanmelden door de strook van de huis aan huis flyer in te vullen. Inleveren van de strook kan bij de Speeltuin of bij de COOP in de daarvoor bestemde bussen. Digitaal aanmelden is mogelijk via info@dorpsbelangenbeerta.nl Drankjes zijn voor eigen rekening.
- ’s Avonds is er van 21.00 tot 01.00 uur in een feesttent op het parkeerterrein bij de Speeltuin een live optreden van de showband XCLUSIVE . Entree is gratis, drankjes zijn voor eigen rekening.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Schrijf een reactie/beoordeling

Mijn website:

Beoordeling:
Titel:
Reactie/beoordeling:

Quick Scan Lokale Democratie

16 januari 2020 - QUICK SCAN LOKALE DEMOCRATIE Januari 2020 De Gemeente Oldambt wil graag met u in gesprek! Hoe democratisch werken wij in onze gemeente? Dorpsbelangen Beerta wil graag meewerken aan dit onderzoek omdat zij het ook belangrijk vinden dat de inwoners van Beerta tevreden zijn over samenwerking met de gemeente. Onderzoek Wat vindt u van de lokale democratie in Oldambt? We willen graag weten hoe tevreden u be... lees verder »

Dickens Day Beerta 13 december 2020

16 januari 2020 - Mocht u nog vragen hebben, laat het ons even weten. Stuur dan een e-mail naar info@dickensday.nl of vraag een van de leden van de evenementencommissie. Natuurlijk willen we er graag met elkaar een heel mooi evenement van maken. Want samen maken we Dickens. Wij zien u graag op zondag 13 december 2020 De Evenementencommissie van Dickens Day Beerta bestaat uit de volgende personen Corrie Blaauw, Diana Vegt, Erik Helweg, Piet Topelen, Gert Pomp, Derk Jan van der ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.