Ecopassage Veenweg

Ecopassage Veenweg Dorpsbelangen Beerta

Zoals de meeste Beersters al hebben gemerkt wordt er hard gewerkt op de Veenweg ter hoogte van het Beerta Noordbos. Er wordt gewerkt aan een natuurverbinding tussen de Tjamme en het Reiderwold via het Beerta Noordbos. Op de site www.reiderwolde.nl is te lezen dat er twee tunnels gerealiseerd worden, een natte en een droge en dat de weg ter plekke 60 cm verhoogd wordt.

Het vervolg traject zou een verbinding over het water naar het Reiderwold moeten zijn. Of dit nog gaat lukken konden de wethouders ons niet vertellen.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Schrijf een reactie/beoordeling

Mijn website:

Beoordeling:
Titel:
Reactie/beoordeling:

Quick Scan Lokale Democratie

16 januari 2020 - QUICK SCAN LOKALE DEMOCRATIE Januari 2020 De Gemeente Oldambt wil graag met u in gesprek! Hoe democratisch werken wij in onze gemeente? Dorpsbelangen Beerta wil graag meewerken aan dit onderzoek omdat zij het ook belangrijk vinden dat de inwoners van Beerta tevreden zijn over samenwerking met de gemeente. Onderzoek Wat vindt u van de lokale democratie in Oldambt? We willen graag weten hoe tevreden u be... lees verder »

Dickens Day Beerta 13 december 2020

16 januari 2020 - Mocht u nog vragen hebben, laat het ons even weten. Stuur dan een e-mail naar info@dickensday.nl of vraag een van de leden van de evenementencommissie. Natuurlijk willen we er graag met elkaar een heel mooi evenement van maken. Want samen maken we Dickens. Wij zien u graag op zondag 13 december 2020 De Evenementencommissie van Dickens Day Beerta bestaat uit de volgende personen Corrie Blaauw, Diana Vegt, Erik Helweg, Piet Topelen, Gert Pomp, Derk Jan van der ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.