Eerste openluchtbioscoop in Blauwestad

Eerste openluchtbioscoop in Blauwestad Dorpsbelangen Beerta

Blauwestad krijgt een tijdelijke Drijf-In Bioscoop. Tijdens het WaterWeekend Blauwestad kunnen filmliefhebbers vanaf het water in de openlucht films komen kijken. De films zijn gratis toegankelijk en worden in het kader van tien jaar Blauwestad door het projectbureau aangeboden.

Er komt een groot scherm aan de overkant van het terras van brasserie De Bottelier aan het Redersplein. Op het water is er plek voor kleine boten. Ook is het mogelijk om de films vanaf het terras en de trap van de blauwe uitkijktoren te bekijken. De films gaan elke avond rond 21.45 uur van start, pas als het buiten goed donker is.

De eerste film op vrijdag 15 mei is Intouchables. Dit is een Franse feelgoodmovie uit 2011. De film vertelt het waargebeurde verhaal van een verlamde rijke zakenman die bevriend raakt met zijn verzorger. Voorafgaand aan de film is er live muziek van Swinder, een Groningse band bekend van liedjes Noar Stad en Twijde Hans. Na afloop van de film kan er gedanst worden op de muziek van DJ Viccc.

Op zaterdagavond 16 mei wordt de film The Grand Budapest Hotel vertoond. Dit is een komisch drama uit 2014 over de avonturen van de eigenaardige hotelmanager Gustave en een jonge portier. The Grand Budapest Hotel speelt zich af in het Oost-Europa van de jaren dertig van de vorige eeuw.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Schrijf een reactie/beoordeling

Mijn website:

Beoordeling:
Titel:
Reactie/beoordeling:

Quick Scan Lokale Democratie

16 januari 2020 - QUICK SCAN LOKALE DEMOCRATIE Januari 2020 De Gemeente Oldambt wil graag met u in gesprek! Hoe democratisch werken wij in onze gemeente? Dorpsbelangen Beerta wil graag meewerken aan dit onderzoek omdat zij het ook belangrijk vinden dat de inwoners van Beerta tevreden zijn over samenwerking met de gemeente. Onderzoek Wat vindt u van de lokale democratie in Oldambt? We willen graag weten hoe tevreden u be... lees verder »

Dickens Day Beerta 13 december 2020

16 januari 2020 - Mocht u nog vragen hebben, laat het ons even weten. Stuur dan een e-mail naar info@dickensday.nl of vraag een van de leden van de evenementencommissie. Natuurlijk willen we er graag met elkaar een heel mooi evenement van maken. Want samen maken we Dickens. Wij zien u graag op zondag 13 december 2020 De Evenementencommissie van Dickens Day Beerta bestaat uit de volgende personen Corrie Blaauw, Diana Vegt, Erik Helweg, Piet Topelen, Gert Pomp, Derk Jan van der ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.