Hij komt, hij komt... dus vol verwachting klopt ons hart!

Hij komt, hij komt... dus vol verwachting klopt ons hart! Dorpsbelangen Beerta

BEERTA – Op zondag 22 november aanstaande zal Sinterklaas, samen met zijn Pieten, weer voet aan wal zetten in ons eigen dorp. Om 13.00 uur wordt de pakjesboot verwacht in onze prachtige jachthaven nabij de speeltuin. Hier zal Sinterklaas en zijn vele Pieten, waaronder zijn eigen Pietenband, welkom worden geheten door de wethouder. Vanaf de kade heeft iedereen, jongens, meisjes, vaders en moeders, opa’s en oma’s een fantastisch uitzicht op de aankomst!

De ontvangst in Beerta zal gepaard gaan met diverse activiteiten. Na zijn aankomst zal Sinterklaas, samen met de wethouder en alle Pieten, naar het gezellige Vredesplein wandelen. De route is via de Bovenlandenstraat die tijdens de wandeling afgesloten zal zijn voor het doorgaande verkeer. Bij gunstige weersomstandigheden zal op het Vredesplein voor de Coop-supermarkt een podium staan met daarop de grote troon van Sinterklaas. Onderweg zal de glorieuze optocht worden opgevrolijkt met verschillende Pieten acts en natuurlijk met de muzikale medewerking van het Pietenorkest van muziekvereniging ‘Nieuw Leven’.

In totaal zullen rond de 25 Pieten actief zijn, bestaande uit Strooipieten, Kofferpieten, Acrobaatpieten, Kokspieten en de Ballonnenpiet. Nieuw dit jaar is de Plaatjespiet die, met een uitbundig versierde lijst in 5 december sfeer, foto’s maakt van iedereen die dat wil, hele families, vriendengroepen of van jou met je broertje of zusje. Enkele dagen na de intocht kun je dan jouw foto gratis downloaden vanaf de website www.dorpsbelangenbeerta.nl.

Het beloofd dus één groot feest te worden op het Vredesplein (bij slecht weer binnen) en vol verwachting kloppen de harten al van vele kinderen en volwassen. Ook de Coop-supermarkt heeft inmiddels vernomen dat het grote Sinterklaasfeest voor hun winkel plaatsvindt en trakteert daarom alle jongens en meisjes op chips en frisdrank! Zorg dus dat je erbij bent want je mag deze middag absoluut niet missen! Aansluitend zal Sinterklaas, samen met zijn Pieten, nog een korte rondrit maken door het dorp om tenslotte nog een bezoek te brengen aan de bewoners van het woonzorgcentrum ‘De Tjamme’

Activiteitencommissie Dorpsbelangen Beerta

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Schrijf een reactie/beoordeling

Mijn website:

Beoordeling:
Titel:
Reactie/beoordeling:

Quick Scan Lokale Democratie

16 januari 2020 - QUICK SCAN LOKALE DEMOCRATIE Januari 2020 De Gemeente Oldambt wil graag met u in gesprek! Hoe democratisch werken wij in onze gemeente? Dorpsbelangen Beerta wil graag meewerken aan dit onderzoek omdat zij het ook belangrijk vinden dat de inwoners van Beerta tevreden zijn over samenwerking met de gemeente. Onderzoek Wat vindt u van de lokale democratie in Oldambt? We willen graag weten hoe tevreden u be... lees verder »

Dickens Day Beerta 13 december 2020

16 januari 2020 - Mocht u nog vragen hebben, laat het ons even weten. Stuur dan een e-mail naar info@dickensday.nl of vraag een van de leden van de evenementencommissie. Natuurlijk willen we er graag met elkaar een heel mooi evenement van maken. Want samen maken we Dickens. Wij zien u graag op zondag 13 december 2020 De Evenementencommissie van Dickens Day Beerta bestaat uit de volgende personen Corrie Blaauw, Diana Vegt, Erik Helweg, Piet Topelen, Gert Pomp, Derk Jan van der ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.