Ideeën besteding “COA geld” voor Beerta

Onlangs stond in het Dagblad van het Noorden een artikel waarin bewoners van Beerta over de eventuele besteding van de COA gelden werden geïnformeerd.

Het gaat hierbij om een bedrag tussen de € 30.000 en € 50.000 wat Beerta krijgt van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) als compensatie voor het te laat afbreken van de noodopvang in Beerta. Dit geld mag gebruikt worden voor leuke dingen en/of voor verfraaiing van het dorp Beerta.

Dorpsbelangen Beerta heeft o.a. de volgende dingen voorgesteld:

- Dorpsfeest voor volwassenen en kinderen
- Aankleding Hoofdstraat / Vredesplein met b.v. bloembakken en/of kunst
- Nieuwe paden in de bomentuin bij de Rozenstraat
- Extra geld voor Dickens Day
- Uitbreiding bestaand waterspel in de Speeltuin van Beerta

Mocht u zelf nog leuke ideeën hebben dan kunt u die tot 15 juli 2017 mailen naar info@dorpsbelangenbeerta.nl met vermelding van uw naam of adres, of deponeren in de ideeënbus bij deCOOP in Beerta.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Schrijf een reactie/beoordeling

Mijn website:

Beoordeling:
Titel:
Reactie/beoordeling:

Quick Scan Lokale Democratie

16 januari 2020 - QUICK SCAN LOKALE DEMOCRATIE Januari 2020 De Gemeente Oldambt wil graag met u in gesprek! Hoe democratisch werken wij in onze gemeente? Dorpsbelangen Beerta wil graag meewerken aan dit onderzoek omdat zij het ook belangrijk vinden dat de inwoners van Beerta tevreden zijn over samenwerking met de gemeente. Onderzoek Wat vindt u van de lokale democratie in Oldambt? We willen graag weten hoe tevreden u be... lees verder »

Dickens Day Beerta 13 december 2020

16 januari 2020 - Mocht u nog vragen hebben, laat het ons even weten. Stuur dan een e-mail naar info@dickensday.nl of vraag een van de leden van de evenementencommissie. Natuurlijk willen we er graag met elkaar een heel mooi evenement van maken. Want samen maken we Dickens. Wij zien u graag op zondag 13 december 2020 De Evenementencommissie van Dickens Day Beerta bestaat uit de volgende personen Corrie Blaauw, Diana Vegt, Erik Helweg, Piet Topelen, Gert Pomp, Derk Jan van der ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.