Inspraak commissie SWI

Donderdag 10 maart hebben we gebruik gemaakt van ons recht tot inspraak tijdens de vergadering van de commissie SWI van de gemeente Oldambt. De reden was een brief en stuk in de krant van de Stichting Belangengroep Finsterwolde. In deze stukken hielden zij een pleidooi om de Uilenburcht onder te brengen in de Hardenberg. Hier zijn wij het natuurlijk niet mee eens en het leek ons verstandig om dit duidelijk te maken aan de raads- en commissieleden.

Een samenvatting van de tekst staat hier.

Download PDF informatieDownload PDF informatie: inspraak-swi-20110310.pdf

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Schrijf een reactie/beoordeling

Mijn website:

Beoordeling:
Titel:
Reactie/beoordeling:

Quick Scan Lokale Democratie

16 januari 2020 - QUICK SCAN LOKALE DEMOCRATIE Januari 2020 De Gemeente Oldambt wil graag met u in gesprek! Hoe democratisch werken wij in onze gemeente? Dorpsbelangen Beerta wil graag meewerken aan dit onderzoek omdat zij het ook belangrijk vinden dat de inwoners van Beerta tevreden zijn over samenwerking met de gemeente. Onderzoek Wat vindt u van de lokale democratie in Oldambt? We willen graag weten hoe tevreden u be... lees verder »

Dickens Day Beerta 13 december 2020

16 januari 2020 - Mocht u nog vragen hebben, laat het ons even weten. Stuur dan een e-mail naar info@dickensday.nl of vraag een van de leden van de evenementencommissie. Natuurlijk willen we er graag met elkaar een heel mooi evenement van maken. Want samen maken we Dickens. Wij zien u graag op zondag 13 december 2020 De Evenementencommissie van Dickens Day Beerta bestaat uit de volgende personen Corrie Blaauw, Diana Vegt, Erik Helweg, Piet Topelen, Gert Pomp, Derk Jan van der ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.