Judo Tan-Ren-Jutsu wint zilver en brons op het Bartje Toernooi te Assen

Zaterdag 16 april werd voor de 34e keer het Bartje Toernooi in Assen gehouden.

Het Bartje Toernooi is een internationale toernooi , met ongeveer zevenhonderd deelnemers. De wedstrijden waren verdeeld over tien matten. Het was een zeer zware toernooi met grote poulen. Judo Tan-Ren-Jutsu heeft met zes judoka’s aan het toernooi deelgenomen. De zus en broer Savannah en Cameron Luttje van Judo Tan-Ren-Jutsu hebben door sterk , technisch en tactisch judo een tweede en een derde prijs behaald. De andere judoka’s van Judo Tan-Ren-Jutsu zijn ondanks hun goede inzet helaas niet in de prijzen gevallen.

Meer informatie zie: www.judotanrenjutsu.nl

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Schrijf een reactie/beoordeling

Mijn website:

Beoordeling:
Titel:
Reactie/beoordeling:

Quick Scan Lokale Democratie

16 januari 2020 - QUICK SCAN LOKALE DEMOCRATIE Januari 2020 De Gemeente Oldambt wil graag met u in gesprek! Hoe democratisch werken wij in onze gemeente? Dorpsbelangen Beerta wil graag meewerken aan dit onderzoek omdat zij het ook belangrijk vinden dat de inwoners van Beerta tevreden zijn over samenwerking met de gemeente. Onderzoek Wat vindt u van de lokale democratie in Oldambt? We willen graag weten hoe tevreden u be... lees verder »

Dickens Day Beerta 13 december 2020

16 januari 2020 - Mocht u nog vragen hebben, laat het ons even weten. Stuur dan een e-mail naar info@dickensday.nl of vraag een van de leden van de evenementencommissie. Natuurlijk willen we er graag met elkaar een heel mooi evenement van maken. Want samen maken we Dickens. Wij zien u graag op zondag 13 december 2020 De Evenementencommissie van Dickens Day Beerta bestaat uit de volgende personen Corrie Blaauw, Diana Vegt, Erik Helweg, Piet Topelen, Gert Pomp, Derk Jan van der ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.