Kampioenschappen Spijkerbroek Hangen

Op Havendag zondag 17 mei jl.

Zaterdag 16 mei heeft er vanwege de regen haast niemand gehangen. Er zijn geen tijden opgenomen. Op de Havendag van zondag 17 mei namen de Sterke Mannen ook het Spijkerbroek Hangen onder hun hoede. Zij namen de tijden op van de vele deelnemers. Karsten van der Kamp werd de eerste Beester Kampioen Spijkerbroek Hangen!

De uitslag is als volgt:

1. Karsten van der Kamp (Beerta) tijd: 1 min. 46 sec. kledingbon € 25,=
2. Alfred Burger (Blijham) tijd: 1 min. 35 sec. kledingbon € 15,=
3. Roelof Lok (Zuidbroek) tijd: 1 min. 26 sec. kledingbon € 10,=
De kledingbonnen zijn beschikbaar gesteld door VENEMA TEXTIEL uit Finsterwolde.

Prijswinnaars GEFELICITEERD!!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Schrijf een reactie/beoordeling

Mijn website:

Beoordeling:
Titel:
Reactie/beoordeling:

Quick Scan Lokale Democratie

16 januari 2020 - QUICK SCAN LOKALE DEMOCRATIE Januari 2020 De Gemeente Oldambt wil graag met u in gesprek! Hoe democratisch werken wij in onze gemeente? Dorpsbelangen Beerta wil graag meewerken aan dit onderzoek omdat zij het ook belangrijk vinden dat de inwoners van Beerta tevreden zijn over samenwerking met de gemeente. Onderzoek Wat vindt u van de lokale democratie in Oldambt? We willen graag weten hoe tevreden u be... lees verder »

Dickens Day Beerta 13 december 2020

16 januari 2020 - Mocht u nog vragen hebben, laat het ons even weten. Stuur dan een e-mail naar info@dickensday.nl of vraag een van de leden van de evenementencommissie. Natuurlijk willen we er graag met elkaar een heel mooi evenement van maken. Want samen maken we Dickens. Wij zien u graag op zondag 13 december 2020 De Evenementencommissie van Dickens Day Beerta bestaat uit de volgende personen Corrie Blaauw, Diana Vegt, Erik Helweg, Piet Topelen, Gert Pomp, Derk Jan van der ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.