Kiosk en Haven

Kiosk en Haven Dorpsbelangen Beerta

6 december was er in de Hardenberg een voorlichtingsavond over een plan om ter hoogte van PKF Post een haven met kiosk te realiseren. Op deze avond is door de gemeente gemeld dat over dit plan overleg is geweest met Dorpsbelangen Beerta en onze collegae uit Finsterwolde. Dit is echter niet het geval. Wij zien liever een verdere ontwikkeling van de haven in ons dorp in plaats van een concurrent twee kilometer verderop. Dit en o.a. het feit dat de bevolking hierover nog niet gehoord is heeft ons doen besluiten in eerste instantie bezwaar aan te tekenen tegen dit plan.

Het spreekt voor zich dat wij graag horen wat de bevolking van Beerta van dit plan vindt.

Bijgevoegd verdere informatie over dit plan.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Schrijf een reactie/beoordeling

Mijn website:

Beoordeling:
Titel:
Reactie/beoordeling:

Quick Scan Lokale Democratie

16 januari 2020 - QUICK SCAN LOKALE DEMOCRATIE Januari 2020 De Gemeente Oldambt wil graag met u in gesprek! Hoe democratisch werken wij in onze gemeente? Dorpsbelangen Beerta wil graag meewerken aan dit onderzoek omdat zij het ook belangrijk vinden dat de inwoners van Beerta tevreden zijn over samenwerking met de gemeente. Onderzoek Wat vindt u van de lokale democratie in Oldambt? We willen graag weten hoe tevreden u be... lees verder »

Dickens Day Beerta 13 december 2020

16 januari 2020 - Mocht u nog vragen hebben, laat het ons even weten. Stuur dan een e-mail naar info@dickensday.nl of vraag een van de leden van de evenementencommissie. Natuurlijk willen we er graag met elkaar een heel mooi evenement van maken. Want samen maken we Dickens. Wij zien u graag op zondag 13 december 2020 De Evenementencommissie van Dickens Day Beerta bestaat uit de volgende personen Corrie Blaauw, Diana Vegt, Erik Helweg, Piet Topelen, Gert Pomp, Derk Jan van der ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.