Maisdoolhof Beerta

Maisdoolhof Beerta Dorpsbelangen Beerta

Beerta heeft in de maanden juli en augustus een 1 hectare groot maisdoolhof met uitkijktoren. Het enige maisdoolhof in de weide omgeving.
Het doolhof is te vinden in het Reiderwoild en is een initiatief van het Speulparadies en de Rondetafel te Winschoten. De opbrengsten zijn voor het goede doel.

Het maïsdoolhof is geopend op wo, do, vrij, zat en zondag van 13.00 uur tot 17.00 uur. Bij regen is het doolhof gesloten.

Binnenkort wordt de website www.maisdoolhof-beerta.nl In gebruik genomen, hierop kan men alle verdere informatie vinden.

Bron: www.uitinoldambt.nl

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Schrijf een reactie/beoordeling

Mijn website:

Beoordeling:
Titel:
Reactie/beoordeling:

Quick Scan Lokale Democratie

16 januari 2020 - QUICK SCAN LOKALE DEMOCRATIE Januari 2020 De Gemeente Oldambt wil graag met u in gesprek! Hoe democratisch werken wij in onze gemeente? Dorpsbelangen Beerta wil graag meewerken aan dit onderzoek omdat zij het ook belangrijk vinden dat de inwoners van Beerta tevreden zijn over samenwerking met de gemeente. Onderzoek Wat vindt u van de lokale democratie in Oldambt? We willen graag weten hoe tevreden u be... lees verder »

Dickens Day Beerta 13 december 2020

16 januari 2020 - Mocht u nog vragen hebben, laat het ons even weten. Stuur dan een e-mail naar info@dickensday.nl of vraag een van de leden van de evenementencommissie. Natuurlijk willen we er graag met elkaar een heel mooi evenement van maken. Want samen maken we Dickens. Wij zien u graag op zondag 13 december 2020 De Evenementencommissie van Dickens Day Beerta bestaat uit de volgende personen Corrie Blaauw, Diana Vegt, Erik Helweg, Piet Topelen, Gert Pomp, Derk Jan van der ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.