Noodopvang vluchtelingen

Net als alle dorpsbewoners is het bestuur van Dorpsbelangen vanmiddag op de hoogte gebracht van het voornemen om in het Wold een noodopvang voor asielzoekers te realiseren. Naar aanleiding daarvan hebben we een gesprek gehad met Burgemeester Smit en de Gemeente secretaris de heer Groothuis.

Tijdens dit gesprek zijn de locatiekeuze, de schaalgrootte en andere bij ons bekende zorgen uitgesproken. Ook zijn een aantal items ter tafel gekomen die naar onze mening goed geregeld moeten zijn als de plannen doorgang vinden.

Donderdag 17 september is er om 20.30 uur een informatie bijeenkomst in de Stallen waar de gemeente Oldambt en het COA vertegenwoordigd zullen zijn.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Schrijf een reactie/beoordeling

Mijn website:

Beoordeling:
Titel:
Reactie/beoordeling:

Quick Scan Lokale Democratie

16 januari 2020 - QUICK SCAN LOKALE DEMOCRATIE Januari 2020 De Gemeente Oldambt wil graag met u in gesprek! Hoe democratisch werken wij in onze gemeente? Dorpsbelangen Beerta wil graag meewerken aan dit onderzoek omdat zij het ook belangrijk vinden dat de inwoners van Beerta tevreden zijn over samenwerking met de gemeente. Onderzoek Wat vindt u van de lokale democratie in Oldambt? We willen graag weten hoe tevreden u be... lees verder »

Dickens Day Beerta 13 december 2020

16 januari 2020 - Mocht u nog vragen hebben, laat het ons even weten. Stuur dan een e-mail naar info@dickensday.nl of vraag een van de leden van de evenementencommissie. Natuurlijk willen we er graag met elkaar een heel mooi evenement van maken. Want samen maken we Dickens. Wij zien u graag op zondag 13 december 2020 De Evenementencommissie van Dickens Day Beerta bestaat uit de volgende personen Corrie Blaauw, Diana Vegt, Erik Helweg, Piet Topelen, Gert Pomp, Derk Jan van der ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.