Quick Scan Lokale Democratie

Quick Scan Lokale Democratie

16 januari 2020

QUICK SCAN LOKALE DEMOCRATIE

Januari 2020

De Gemeente Oldambt wil graag met u in gesprek! Hoe democratisch werken wij in onze gemeente?

Dorpsbelangen Beerta wil graag meewerken aan dit onderzoek omdat zij het ook belangrijk vinden dat de inwoners van Beerta tevreden zijn over samenwerking met de gemeente.

Onderzoek
Wat vindt u van de lokale democratie in Oldambt?
We willen graag weten hoe tevreden u bent over onze lokale democratie. Kunt u voldoende meedenken, meebeslissen of meewerken als u dat wil? Voelt u zich serieus genomen? Wat wil en kunt u zelf bijdragen? En wat verwacht u van de gemeente?
Laat van u horen!
Vertel ons wat goed gaat en wat er beter kan door antwoord te geven op vragen in de Quick Scan Lokale Democratie, een online vragenlijst.

Naar de vragenlijst
Ga naar de website van de gemeente Oldambt https://www.gemeente-oldambt.nl/onderzoek en klik op de link om naar de enquête te gaan.
Invullen kan tot en met 7 februari. Het duurt ongeveer 12 minuten. Uw antwoorden worden anoniem verwerkt in een rapport. Er zijn geen goede of foute antwoorden.
De vragen worden ingevuld door inwoners, maar ook door raadsleden, collegeleden en medewerkers van de gemeente. Daardoor kunnen we kijken of iedereen er hetzelfde over denkt. En zo niet: samen in gesprek gaan over hoe we anders kunnen samenwerken. Zo verbeteren we met elkaar het (samen)leven in onze gemeente!
Op de hoogte blijven
Aan het einde van de vragenlijst kunt u aangeven of u de resultaten van het onderzoek wil ontvangen. Met de resultaten kunt u zien of u hetzelfde over de lokale democratie denkt als andere inwoners of raadsleden, collegeleden en medewerkers van de gemeente. Om de resultaten te ontvangen, kunt u in de vragenlijst uw e-mailadres achterlaten. Uw e-mailadres wordt alleen voor dit doel gebruikt.

Heeft u nog vragen?
Neem dan contact met ons op via: info@gemeente-oldambt.nl of (0597) 48 20 00.
Hulp nodig bij het invullen van de vragenlijst?
Bij onderstaande organisaties kunt u de vragenlijst invullen met hulp van een medewerker of vrijwilliger. Deze medewerker of vrijwilliger kan u helpen als u vragen heeft. U kiest natuurlijk zelf wat u invult en uw antwoorden blijven anoniem.
Het Taalhuis
U kunt op vaste dagen en tijdstippen binnenlopen bij een van de taalpunten:
• Maandag
o van 14.00 tot 16.00 uur (Bibliotheek Finsterwolde
o van 9.00 tot 11.00 uur (Voormalig gemeentehuis Scheemda)
• Dinsdag
o van 10.00 tot 16.00 uur (Bibliotheek Winschoten)
• Woensdag
o van 10.00 tot 12.00 uur (Bibliotheek Winschoten)
o van 9.00 tot 11.00 uur (OBS Houwingaham Bad Nieuweschans)
• Donderdag
o van 10.00 tot 16.00 uur (Bibliotheek Winschoten)
• Vrijdag
o van 10.00 tot 12.00 uur (Bibliotheek Winschoten)
Formulierenbrigade van Humanitas
Elke dinsdag van 11.00 tot 13.00 uur zijn de vrijwilligers van de Formulierenbrigade in de Bibliotheek van Winschoten (kamer 2.12) aanwezig om u te helpen.
Sociaal Werk Oldambt
Medewerkers van Sociaal Werk Oldambt kunnen u helpen op afspraak. U kunt een afspraak maken via (0597) 42 18 33 of loopt u even binnen bij De Boschpoort in Winschoten (Het Boschplein 2).

Namens Dorpsbelangen Beerta, succes met het invullen van de vragenlijst.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Schrijf een reactie/beoordeling

Mijn website:

Beoordeling:
Titel:
Reactie/beoordeling:

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.