Rustpunt Kerk Beerta

Dear refugees in Blauwestad

The church in Beerta is open now! Dorpsbelangen Beerta did this. The church is old and nice. The church is quiet. You can have silence. You can think. You can pray. You can have peace. Everyone is welcome. Religion is not important. The church is free. The church is open Monday and Thursday 14.00-16.00

Beste bewoners van de noodopvang Blauwestad

Vanaf volgende week zet de vereniging Dorpsbelangen Beerta de deuren van de voormalige kerk in Beerta twee keer in de week open. De oude muren van de dorpskerk nodigen uit even binnen te komen, stil te worden, na te denken, te bidden, tot rust te komen. Iedereen is hier welkom. De godsdienstige achtergrond speelt geen rol. Natuurlijk is de toegang gratis. De kerk is open op maandag en donderdag van 14.00 uur tot 16.00 uur.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Schrijf een reactie/beoordeling

Mijn website:

Beoordeling:
Titel:
Reactie/beoordeling:

Quick Scan Lokale Democratie

16 januari 2020 - QUICK SCAN LOKALE DEMOCRATIE Januari 2020 De Gemeente Oldambt wil graag met u in gesprek! Hoe democratisch werken wij in onze gemeente? Dorpsbelangen Beerta wil graag meewerken aan dit onderzoek omdat zij het ook belangrijk vinden dat de inwoners van Beerta tevreden zijn over samenwerking met de gemeente. Onderzoek Wat vindt u van de lokale democratie in Oldambt? We willen graag weten hoe tevreden u be... lees verder »

Dickens Day Beerta 13 december 2020

16 januari 2020 - Mocht u nog vragen hebben, laat het ons even weten. Stuur dan een e-mail naar info@dickensday.nl of vraag een van de leden van de evenementencommissie. Natuurlijk willen we er graag met elkaar een heel mooi evenement van maken. Want samen maken we Dickens. Wij zien u graag op zondag 13 december 2020 De Evenementencommissie van Dickens Day Beerta bestaat uit de volgende personen Corrie Blaauw, Diana Vegt, Erik Helweg, Piet Topelen, Gert Pomp, Derk Jan van der ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.