Slotconcert in Bartholomeuskerk

Slotconcert in Bartholomeuskerk Dorpsbelangen Beerta

Mooi Slotconcert ‘Kerk en MuziekCaroussel 2018’ in monumentale Bartholomeuskerk
Het VKSO, het orkest van de Veenkoloniën was de aangewezen afsluiter van de serie ‘Kerk en MuziekCaroussel 2018’ dat eerder in vijf monumentale Groninger kerken, prachtige concerten heeft verzorgd middels diverse ensembles en vocalisten van een uitstekend niveau.

Op de middag van 11 november 2018, trad het VKSO o.l.v. Lubertus Leutscher aan met speciaal geselecteerde muziekwerken – o.a. de 3e symfonie van Brahms – die perfect harmonieerden binnen de sfeer van de eeuwenoude muren, behorend aan de laatgotische Bartholomeuskerk die in 1506 in Beerta werd voltooid.

Stichting Oude Groninger Kerken organiseerde samen met het VKSO, het orkest van de Veenkoloniën, de serie ‘Kerk en MuziekCaroussel 2018’. Door muziek aan deze kerken te verbinden, vestig(d)en zij de aandacht op het rijke cultuurhistorische verleden van de provincie Groningen. (Bron https://www.vkso.nl/slotconcert-kerk-en-muziekcaroussel-2018-in-monumentale-bartholomeuskerk/ )

Dorpsbelangen Beerta afdeling kerkcommissie is blij dat dit concert heeft mogen plaatsvinden in onze kerk.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

  • Slotconcert in Bartholomeuskerk Dorpsbelangen Beerta
  • Slotconcert in Bartholomeuskerk Dorpsbelangen Beerta

Schrijf een reactie/beoordeling

Mijn website:

Beoordeling:
Titel:
Reactie/beoordeling:

Quick Scan Lokale Democratie

16 januari 2020 - QUICK SCAN LOKALE DEMOCRATIE Januari 2020 De Gemeente Oldambt wil graag met u in gesprek! Hoe democratisch werken wij in onze gemeente? Dorpsbelangen Beerta wil graag meewerken aan dit onderzoek omdat zij het ook belangrijk vinden dat de inwoners van Beerta tevreden zijn over samenwerking met de gemeente. Onderzoek Wat vindt u van de lokale democratie in Oldambt? We willen graag weten hoe tevreden u be... lees verder »

Dickens Day Beerta 13 december 2020

16 januari 2020 - Mocht u nog vragen hebben, laat het ons even weten. Stuur dan een e-mail naar info@dickensday.nl of vraag een van de leden van de evenementencommissie. Natuurlijk willen we er graag met elkaar een heel mooi evenement van maken. Want samen maken we Dickens. Wij zien u graag op zondag 13 december 2020 De Evenementencommissie van Dickens Day Beerta bestaat uit de volgende personen Corrie Blaauw, Diana Vegt, Erik Helweg, Piet Topelen, Gert Pomp, Derk Jan van der ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.