Snoeiwerkzaamheden in de Tjamme

Snoeiwerkzaamheden in de Tjamme Dorpsbelangen Beerta

Finsterwolde, snoeiwerkzaamheden in de Tjamme. Kom je ook?!

Samen buiten aan de slag in de Tjamme, tussen Beerta en Finsterowlde. Het is gezond, leuk en gezellig om samen buiten aan het werk te gaan op de grootste vrijwilligersdag in het groen.

Werkzaamheden
Natuurgebied ‘De Tjamme’, gelegen tussen Beerta en Finsterwolde. 200 ha bos- en moerasland, overgang van kleipolder naar veenweidegebied, veel vogelsoorten. Hier graast een kudde Schotse hooglanders. Het noordelijk deel is opengesteld en gedeeltelijk ingericht voor recreatie. Het gebied is in eigendom en beheer bij Staatsbosbeheer.

Door het bos loopt een fietspad waar hier en daar struiken of jonge bomen wat teruggesnoeid moeten worden. Ook de veekraal, waar de Schotse Hooglanders voor hun jaarlijkse verzorging in gevangen worden groeit dicht met jonge opslag. De boswachter wil vrijwilligers vragen mee te helpen bij dit onderhoud van het gebied.

Dus: Iedereen die een gezonde en gezellige dag wil meehelpen met zagen en slepen is van harte welkom: kinderen onder begeleiding van ouders kunnen ook meehelpen.

Tijd

Van 8.30 tot 14.00, 7 november 2015

Er is werk voor
Maximaal 25 personen, er zijn nog 25 plekken over.

Locatie
De Hardenberg 5-6 Finsterwolde, Groningen

We verzamelen bij
Finsterwolde Finsterwolde, Groningen

Bekijk de route

Maatschappelijke stage
Deze locatie is niet geschikt voor een maatschappelijke stage.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de locatieleider
Ben Eijt
baeijt@hotmail.nl
0597-333450 M 0653272366

of de provinciale coordinator
Adri Rosenboom
a.rosenboom@landschapsbeheergroningen.nl
050-5345199


Geplaatst op 6 oktob

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Schrijf een reactie/beoordeling

Mijn website:

Beoordeling:
Titel:
Reactie/beoordeling:

Quick Scan Lokale Democratie

16 januari 2020 - QUICK SCAN LOKALE DEMOCRATIE Januari 2020 De Gemeente Oldambt wil graag met u in gesprek! Hoe democratisch werken wij in onze gemeente? Dorpsbelangen Beerta wil graag meewerken aan dit onderzoek omdat zij het ook belangrijk vinden dat de inwoners van Beerta tevreden zijn over samenwerking met de gemeente. Onderzoek Wat vindt u van de lokale democratie in Oldambt? We willen graag weten hoe tevreden u be... lees verder »

Dickens Day Beerta 13 december 2020

16 januari 2020 - Mocht u nog vragen hebben, laat het ons even weten. Stuur dan een e-mail naar info@dickensday.nl of vraag een van de leden van de evenementencommissie. Natuurlijk willen we er graag met elkaar een heel mooi evenement van maken. Want samen maken we Dickens. Wij zien u graag op zondag 13 december 2020 De Evenementencommissie van Dickens Day Beerta bestaat uit de volgende personen Corrie Blaauw, Diana Vegt, Erik Helweg, Piet Topelen, Gert Pomp, Derk Jan van der ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.