Spooktocht

Op zaterdag 31 maart organiseert de activiteitencommissie van Dorpsbelangen Beerta een spooktocht. Met een groep van minimaal 3 personen volgt u een route waar u onderweg van alles tegen komt! Doe mee en huiver! Verzamelpunt voor deze tocht is de kerk. We verzamelen hier om 20.30 uur. De eerste groep vertrekt om 21.00 uur. Deelnamekosten zijn € 2,- per persoon. Na de tocht is er een kop heerlijke soep met stokbrood.

Heeft u stalen zenuwen en wilt u meedoen met de tocht dan kunt u zich opgeven via ac@dorpsbelangenbeerta.nl of telefonisch bij Richard 0597-851313 of Jeroen 06-307 99 451. Voor deze activiteit dient u 16 jaar of ouder te zijn. Deelname is op eigen risico.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Schrijf een reactie/beoordeling

Mijn website:

Beoordeling:
Titel:
Reactie/beoordeling:

Quick Scan Lokale Democratie

16 januari 2020 - QUICK SCAN LOKALE DEMOCRATIE Januari 2020 De Gemeente Oldambt wil graag met u in gesprek! Hoe democratisch werken wij in onze gemeente? Dorpsbelangen Beerta wil graag meewerken aan dit onderzoek omdat zij het ook belangrijk vinden dat de inwoners van Beerta tevreden zijn over samenwerking met de gemeente. Onderzoek Wat vindt u van de lokale democratie in Oldambt? We willen graag weten hoe tevreden u be... lees verder »

Dickens Day Beerta 13 december 2020

16 januari 2020 - Mocht u nog vragen hebben, laat het ons even weten. Stuur dan een e-mail naar info@dickensday.nl of vraag een van de leden van de evenementencommissie. Natuurlijk willen we er graag met elkaar een heel mooi evenement van maken. Want samen maken we Dickens. Wij zien u graag op zondag 13 december 2020 De Evenementencommissie van Dickens Day Beerta bestaat uit de volgende personen Corrie Blaauw, Diana Vegt, Erik Helweg, Piet Topelen, Gert Pomp, Derk Jan van der ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.