Start Rijdende Popschool Beerta

In de OBS de Uilenburcht start een open, vrijblijvende en gratis kennismakingsles van Popschool Beerta. Popschool Beerta wordt een van de nieuwe popscholen van De Rijdende Popschool, de mobiele muziekschool waarbij op locatie les gegeven wordt. Iedereen vanaf 8 jaar kan hieraan meedoen, met of zonder muzikale ervaring. De Rijdende Popschool heeft popscholen in diverse dorpen in Groningen en Drenthe, en gaat nu ook van start in Beerta. Tijdens lessen van De Rijdende Popschool wordt muziek gemaakt in een bandje. De instrumenten worden meegenomen door de bandcoach dus er hoeft niets gekocht of gehuurd te worden.

Ook voor de kosten van deelname aan Popschool Beerta kan een bijdrage gevraagd worden van het Jeugdcultuurfonds.VOOR WIE: alle kinderen die (misschien) mee willen doen aan Popschool Beerta

En alle belangstellenden

WAAR: O.B.S. De Uilenburcht F.J.J. Dreweslaan 1 9686 NG Beerta.

WANNEER: MAANDAG 5 SEPTEMBER 2016 van 15.00 tot 17.00 UUR

Meer informatie vindt u op www.jeugdcultuurfonds.nl/groningen


Voor de redactie:

Met vragen over dit persbericht kunt u bellen met team Communicatie, Petra Gelderloos,

(0597) 48 21 65 of 06 53577861.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Schrijf een reactie/beoordeling

Mijn website:

Beoordeling:
Titel:
Reactie/beoordeling:

Quick Scan Lokale Democratie

16 januari 2020 - QUICK SCAN LOKALE DEMOCRATIE Januari 2020 De Gemeente Oldambt wil graag met u in gesprek! Hoe democratisch werken wij in onze gemeente? Dorpsbelangen Beerta wil graag meewerken aan dit onderzoek omdat zij het ook belangrijk vinden dat de inwoners van Beerta tevreden zijn over samenwerking met de gemeente. Onderzoek Wat vindt u van de lokale democratie in Oldambt? We willen graag weten hoe tevreden u be... lees verder »

Dickens Day Beerta 13 december 2020

16 januari 2020 - Mocht u nog vragen hebben, laat het ons even weten. Stuur dan een e-mail naar info@dickensday.nl of vraag een van de leden van de evenementencommissie. Natuurlijk willen we er graag met elkaar een heel mooi evenement van maken. Want samen maken we Dickens. Wij zien u graag op zondag 13 december 2020 De Evenementencommissie van Dickens Day Beerta bestaat uit de volgende personen Corrie Blaauw, Diana Vegt, Erik Helweg, Piet Topelen, Gert Pomp, Derk Jan van der ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.