Stedenbouwkundige visie

Stedenbouwkundige visie Dorpsbelangen Beerta

Tijdens ons reguliere overleg van 20 december hebben we bezoek gehad van de wethouders, Barder, van den Aker en Boon. De reden van hun bezoek was het niet doorgaan van de plannen van de C1000. De verhuizing van de C1000 was de basis van de reeds gepresenteerde herinrichtingsplannen van Beerta. Nu dit niet doorgaat dienen er nieuwe plannen gemaakt te worden.

De gemeente heeft ons toegezegd dat eind januari een nieuwe stedenbouwkundige visie voor Beerta klaar is. Zodra wij deze in goede orde ontvangen hebben zullen wij deze bekendmaken en de mening van de inwoners van Beerta vragen.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Schrijf een reactie/beoordeling

Mijn website:

Beoordeling:
Titel:
Reactie/beoordeling:

Quick Scan Lokale Democratie

16 januari 2020 - QUICK SCAN LOKALE DEMOCRATIE Januari 2020 De Gemeente Oldambt wil graag met u in gesprek! Hoe democratisch werken wij in onze gemeente? Dorpsbelangen Beerta wil graag meewerken aan dit onderzoek omdat zij het ook belangrijk vinden dat de inwoners van Beerta tevreden zijn over samenwerking met de gemeente. Onderzoek Wat vindt u van de lokale democratie in Oldambt? We willen graag weten hoe tevreden u be... lees verder »

Dickens Day Beerta 13 december 2020

16 januari 2020 - Mocht u nog vragen hebben, laat het ons even weten. Stuur dan een e-mail naar info@dickensday.nl of vraag een van de leden van de evenementencommissie. Natuurlijk willen we er graag met elkaar een heel mooi evenement van maken. Want samen maken we Dickens. Wij zien u graag op zondag 13 december 2020 De Evenementencommissie van Dickens Day Beerta bestaat uit de volgende personen Corrie Blaauw, Diana Vegt, Erik Helweg, Piet Topelen, Gert Pomp, Derk Jan van der ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.