Talentenjacht Beerta / Finsterwolde tegen kinderarbeid

Ben je papa, mama, opa of oma en wil je op het podium staan en worden toegejuicht door alle kinderen uit Beerta én Finsterwolde? Geef je dan op voor de ‘eerste’ talentenjacht voor volwassenen uit beide dorpen.

Wij zijn Rosie en Silvana uit groep 5 van De Bouwsteen in Finsterwolde en organiseren deze talentenjacht voor het goede doel. Heb je laatst de spotjes van Unicef op televisie gezien waarin Nederlandse kinderen stratenmaker zijn? Dat heet kinderarbeid en komt gelukkig in Nederland niet voor. Helaas wel in andere landen en daar willen wij wat aan doen. Wij roepen alle ouders, opa’s en oma’s op om mee te doen aan onze talentenjacht. Kan je mooi zingen, goochelen, orgel spelen of iets anders spectaculairs? Geef je dan op en doe mee.

De talentenjacht vindt plaats op zondag 15 januari 2012 in de Pyramide aan de Hoofdweg 101 in Finsterwolde en is voor iedereen toegankelijk. De kinderen zitten dit keer in de jury en de ouders staan op het podium. De opbrengst van het entreegeld geven we aan Unicef, als bijdrage voor de strijd tegen kinderarbeid.

Ben je kind, en lees je dit, overtuig je (groot)ouders om mee te doen. Want het wordt hartstikke leuk. Ben je jonger dan 16 jaar en wil je in de jury zitten, geef je dan op via onderstaand emailadres.

Groetjes,

Rosie en Silvana

Geef je op via talentenjacht@xs4all.nl of 06-17704142

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Schrijf een reactie/beoordeling

Mijn website:

Beoordeling:
Titel:
Reactie/beoordeling:

Quick Scan Lokale Democratie

16 januari 2020 - QUICK SCAN LOKALE DEMOCRATIE Januari 2020 De Gemeente Oldambt wil graag met u in gesprek! Hoe democratisch werken wij in onze gemeente? Dorpsbelangen Beerta wil graag meewerken aan dit onderzoek omdat zij het ook belangrijk vinden dat de inwoners van Beerta tevreden zijn over samenwerking met de gemeente. Onderzoek Wat vindt u van de lokale democratie in Oldambt? We willen graag weten hoe tevreden u be... lees verder »

Dickens Day Beerta 13 december 2020

16 januari 2020 - Mocht u nog vragen hebben, laat het ons even weten. Stuur dan een e-mail naar info@dickensday.nl of vraag een van de leden van de evenementencommissie. Natuurlijk willen we er graag met elkaar een heel mooi evenement van maken. Want samen maken we Dickens. Wij zien u graag op zondag 13 december 2020 De Evenementencommissie van Dickens Day Beerta bestaat uit de volgende personen Corrie Blaauw, Diana Vegt, Erik Helweg, Piet Topelen, Gert Pomp, Derk Jan van der ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.