Vrijwilligers gezocht voor Dickens Day 2016

Vrijwilligers gezocht voor Dickens Day 2016 Dorpsbelangen Beerta

Dickens Day wordt dit jaar gehouden op 18 december a.s. en de Evenementen Commissie is al weer druk bezig met de voorbereidingen.

De Commissie kan bij deze voorbereidingen en op de dag zelf nog wel wat mensen gebruiken en doet bij deze dan ook een oproep aan de inwoners van Beerta en omgeving om zich op te geven als vrijwilliger voor één van de werkgroepen of als figurant.

De Commissie bestaat momenteel uit de volgende werkgroepen:

Entertainment: Atze Lubach

Secretariaat : Corrie Blaauw

Techniek, fakkeloptocht en facilitair: Erik Helweg

Decors: Bennie Bakker

Verkeer: Selwyn Nap

Kleding en vrijwilligers: Diana Vegt

Marketing: Danny Bakker

Lijkt het je ook een uitdaging om b.v. één van de vele decors op te knappen, ben je goed in grimeren, heb je veel verstand van techniek, naai je graag kleding is marketing je hobby of wil je tijdens Dickens Day graag figurant zijn, geef je dan op via info@dorpsbelangenbeerta.nl

Met name de werkgroepen Decor en Kleding kunnen altijd wel mensen gebruiken.

De werkgroep Decor bestaat momenteel uit de volgende leden:

Bennie Bakker, Harmannus Kolder, Evert Schröder, Tonnis Oosterhuis, Kay Larkens, Ronald Tuik, Jacob Mulder, Erik Gersonius, Arie Ponsen, Jurgen Bröker, Eddy Vegt, Aaldrik Bijl en Derk Jan v.d. Kamp.

In de werkgroep Kleding zitten de volgende dames:

Diana Vegt, Zwanet Sportel, Anita Kolder en Stella Schröder.

Graag tot ziens bij één van de werkgroepen.

De Evenementen Commissie

Meer informatie op: https://www.dickensday.nl/

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Schrijf een reactie/beoordeling

Mijn website:

Beoordeling:
Titel:
Reactie/beoordeling:

Quick Scan Lokale Democratie

16 januari 2020 - QUICK SCAN LOKALE DEMOCRATIE Januari 2020 De Gemeente Oldambt wil graag met u in gesprek! Hoe democratisch werken wij in onze gemeente? Dorpsbelangen Beerta wil graag meewerken aan dit onderzoek omdat zij het ook belangrijk vinden dat de inwoners van Beerta tevreden zijn over samenwerking met de gemeente. Onderzoek Wat vindt u van de lokale democratie in Oldambt? We willen graag weten hoe tevreden u be... lees verder »

Dickens Day Beerta 13 december 2020

16 januari 2020 - Mocht u nog vragen hebben, laat het ons even weten. Stuur dan een e-mail naar info@dickensday.nl of vraag een van de leden van de evenementencommissie. Natuurlijk willen we er graag met elkaar een heel mooi evenement van maken. Want samen maken we Dickens. Wij zien u graag op zondag 13 december 2020 De Evenementencommissie van Dickens Day Beerta bestaat uit de volgende personen Corrie Blaauw, Diana Vegt, Erik Helweg, Piet Topelen, Gert Pomp, Derk Jan van der ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.