Werkzaamheden N966 – Hoofdstraat Beerta”

Werkzaamheden N966 – Hoofdstraat Beerta”

24 november 2017

Onderwerp: Werkzaamheden en omleidingen

Geachte bewoner(s) / ondernemer(s),

Vanaf dinsdag 28 november t/m vrijdag 1 december 2017 zullen er werkzaamheden plaatsvinden in de Hoofdstraat te Beerta. Dit heeft gevolgen voor de bereikbaarheid in het dorp. Middels deze brief willen wij u daar zo goed mogelijk over informeren.

Omleiding

Er zal een omleiding worden ingesteld voor forensen. Deze omleiding loopt via de N967 (Oostwolderweg). Deze omleiding ziet u op de volgende bladzijde.

Werkzaamheden 28 november

Werkzaamheden vinden plaats van ca. 7:00uur tot ca. 17:00uur. Deze dag zal de kruising met de inrit naar “In den Stallen” worden gefreesd. “In den Stallen” zal bereikbaar zijn vanuit Winschoten. Alle overige woningen en bedrijven zijn bereikbaar vanaf de Veenweg (westzijde) of Nieuweweg (noordzijde). Na 17:00uur is het werkvak met gepaste snelheid te passeren.

Werkzaamheden 29 november

Werkzaamheden vinden plaats van ca. 7:00uur tot ca. 17:00uur. Vandaag vinden er werkzaamheden plaats rondom de kruising bij “In den Stallen”. “In den Stallen” zal bereikbaar zijn vanuit Winschoten. Alle overige woningen en bedrijven zijn bereikbaar vanaf de Veenweg (westzijde) of Nieuweweg (noordzijde). Na 17:00uur is het werkvak met gepaste snelheid te passeren.

Werkzaamheden 30 november

Werkzaamheden van ca. 7:00uur tot ca. 17:00uur. Het nieuwe asfalt wordt aangebracht in de kruising bij “In den Stallen”. “In den Stallen” zal bereikbaar zijn vanuit Winschoten. Alle overige woningen en bedrijven zijn bereikbaar vanaf de Veenweg (westzijde) of Nieuweweg (noordzijde). Na 17:00uur is Beerta op de normale manier, vanuit elke richting, te bereiken.

Werkzaamheden 1 december

Werkzaamheden van ca. 7:00uur tot ca. 17:00uur. Vandaag worden de kruisingen met een rode stip gefreesd en voorzien van nieuw asfalt. Doorgaand verkeer door Beerta is deze dag niet mogelijk en daar zal de omleiding voor gevolgd moeten worden. Inwoners van Beerta worden in het dorp met behulp van verkeersbegeleiders op de juiste manier naar hun woning / bedrijf geleid. Na 17:00uur is het dorp op de normale manier bereikbaar.

De werkvolgorde deze dag is dat wij beginnen bij Chinees restaurant “China You Yi” en richting het noorden gaan werken. Het gaat om de volgende kruisingen:

– Eikenschans (Bij Chinees “China You Yi”)

– Vereniginglaan

– De Raaiing

– Molenlaan

– Julianastraat

– Pastorielaan (alleen rode cirkel)

– Dokterlaan

– Bredelaan

– Kanaalsterlaan

Als de weersomstandigheden het toelaat, dan zullen de rode cirkels direct na het asfalteren worden aangebracht. Mocht de weersomstandigheden dusdanig slecht zijn, dan zullen de rode cirkels niet worden aangebracht en worden deze werkzaamheden verplaatst naar het voorjaar in 2018.

Indien u vragen heeft over de uitvoering van de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de uitvoerder dhr. S. van Houten op 06 – 54 36 54 25.

Met vriendelijke groet,

Oldambtster Wegenbouw Combinatie

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Schrijf een reactie/beoordeling

Mijn website:

Beoordeling:
Titel:
Reactie/beoordeling:

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.