Werkzaamheden N966 – Hoofdstraat Beerta”

Onderwerp: Werkzaamheden en omleidingen

Geachte bewoner(s) / ondernemer(s),

Vanaf dinsdag 28 november t/m vrijdag 1 december 2017 zullen er werkzaamheden plaatsvinden in de Hoofdstraat te Beerta. Dit heeft gevolgen voor de bereikbaarheid in het dorp. Middels deze brief willen wij u daar zo goed mogelijk over informeren.

Omleiding

Er zal een omleiding worden ingesteld voor forensen. Deze omleiding loopt via de N967 (Oostwolderweg). Deze omleiding ziet u op de volgende bladzijde.

Werkzaamheden 28 november

Werkzaamheden vinden plaats van ca. 7:00uur tot ca. 17:00uur. Deze dag zal de kruising met de inrit naar “In den Stallen” worden gefreesd. “In den Stallen” zal bereikbaar zijn vanuit Winschoten. Alle overige woningen en bedrijven zijn bereikbaar vanaf de Veenweg (westzijde) of Nieuweweg (noordzijde). Na 17:00uur is het werkvak met gepaste snelheid te passeren.

Werkzaamheden 29 november

Werkzaamheden vinden plaats van ca. 7:00uur tot ca. 17:00uur. Vandaag vinden er werkzaamheden plaats rondom de kruising bij “In den Stallen”. “In den Stallen” zal bereikbaar zijn vanuit Winschoten. Alle overige woningen en bedrijven zijn bereikbaar vanaf de Veenweg (westzijde) of Nieuweweg (noordzijde). Na 17:00uur is het werkvak met gepaste snelheid te passeren.

Werkzaamheden 30 november

Werkzaamheden van ca. 7:00uur tot ca. 17:00uur. Het nieuwe asfalt wordt aangebracht in de kruising bij “In den Stallen”. “In den Stallen” zal bereikbaar zijn vanuit Winschoten. Alle overige woningen en bedrijven zijn bereikbaar vanaf de Veenweg (westzijde) of Nieuweweg (noordzijde). Na 17:00uur is Beerta op de normale manier, vanuit elke richting, te bereiken.

Werkzaamheden 1 december

Werkzaamheden van ca. 7:00uur tot ca. 17:00uur. Vandaag worden de kruisingen met een rode stip gefreesd en voorzien van nieuw asfalt. Doorgaand verkeer door Beerta is deze dag niet mogelijk en daar zal de omleiding voor gevolgd moeten worden. Inwoners van Beerta worden in het dorp met behulp van verkeersbegeleiders op de juiste manier naar hun woning / bedrijf geleid. Na 17:00uur is het dorp op de normale manier bereikbaar.

De werkvolgorde deze dag is dat wij beginnen bij Chinees restaurant “China You Yi” en richting het noorden gaan werken. Het gaat om de volgende kruisingen:

– Eikenschans (Bij Chinees “China You Yi”)

– Vereniginglaan

– De Raaiing

– Molenlaan

– Julianastraat

– Pastorielaan (alleen rode cirkel)

– Dokterlaan

– Bredelaan

– Kanaalsterlaan

Als de weersomstandigheden het toelaat, dan zullen de rode cirkels direct na het asfalteren worden aangebracht. Mocht de weersomstandigheden dusdanig slecht zijn, dan zullen de rode cirkels niet worden aangebracht en worden deze werkzaamheden verplaatst naar het voorjaar in 2018.

Indien u vragen heeft over de uitvoering van de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de uitvoerder dhr. S. van Houten op 06 – 54 36 54 25.

Met vriendelijke groet,

Oldambtster Wegenbouw Combinatie

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Schrijf een reactie/beoordeling

Mijn website:

Beoordeling:
Titel:
Reactie/beoordeling:

Quick Scan Lokale Democratie

16 januari 2020 - QUICK SCAN LOKALE DEMOCRATIE Januari 2020 De Gemeente Oldambt wil graag met u in gesprek! Hoe democratisch werken wij in onze gemeente? Dorpsbelangen Beerta wil graag meewerken aan dit onderzoek omdat zij het ook belangrijk vinden dat de inwoners van Beerta tevreden zijn over samenwerking met de gemeente. Onderzoek Wat vindt u van de lokale democratie in Oldambt? We willen graag weten hoe tevreden u be... lees verder »

Dickens Day Beerta 13 december 2020

16 januari 2020 - Mocht u nog vragen hebben, laat het ons even weten. Stuur dan een e-mail naar info@dickensday.nl of vraag een van de leden van de evenementencommissie. Natuurlijk willen we er graag met elkaar een heel mooi evenement van maken. Want samen maken we Dickens. Wij zien u graag op zondag 13 december 2020 De Evenementencommissie van Dickens Day Beerta bestaat uit de volgende personen Corrie Blaauw, Diana Vegt, Erik Helweg, Piet Topelen, Gert Pomp, Derk Jan van der ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.