Concert Roon Staal

Datum: 1 april 2023

Concert Roon Staal Dorpsbelangen Beerta

Hieronymus Ede Hendrik Staal (Roon Staal) is een Nederlandse zanger, componist en acteur geboren op 6 maart 1980 te Hoorn. Tijdens zijn middelbare schooltijd op het VWO verzorgt Roon de muziek in een restaurant aan de zee in de kop van Noord-Holland totdat hij een record deal krijgt aangeboden in Hollywood. Er worden 5 songs opgenomen met 2 producers en onder meerdere optredens is ook het optreden van het Amerikaans volkslied voor 19.000 toeschouwers in Seattle. Een ander optreden in die periode is een solo-optreden in het voorprogramma van vriend en zanger Art Garfunkel.

Rond het jaar 2000 maakt Roon samen met zijn broer Roelf het nummer Help Me Through The Night. Het lied, geschreven door Roon's oom Ede Staal, raakt veel mensen tot op de dag van vandaag en wordt zelfs een hit in het noorden van Nederland.

Roon komt op zaterdag 1 april 2023 een concert verzorgen in de Bartholomeuskerk in Beerta aanvang 20:00u


Tijdens het concert hoort u bekende covers zoals ‘Stay With Me Till The Morning’ van Vicky Brown, 'Sound Of Silence' en 'Bridge Over Troubled Water' van Simon&Garfunkel, ‘Help Me Through The Night’ van Ede Staal, 'I Have A Dream' van Abba, en eigen werken zoals ‘Promise’, ‘The Garden Of Light’ en ‘Malawiaans Gebed’.

Zowel zijn trouwe als nieuwe publiek omarmt de warme heldere stem en pianoklanken van Roon Staal die dan weer teder en ingetogen zijn en even later wervelend. De kleinschalige concerten geven een intieme sfeer tussen het publiek en Staal.

Geniet van een prachtig concert van Roon Staal terwijl u uw dagelijkse beslommeringen even vergeet. Of zoals de legendarische Art Garfunkel over hem zegt: “Here I take great pleasure in introducing the extraordinary talent of Roon Staal, one of the truly great singers in the western world! “Let the amazing tenor vocal performance of Mr. Staal now carry you away!”. kunnen

Alle informatie mbt de Lente Tour en het concert in Beerta kunt u vinden op de website www.roonstaal.com. Reserveringen kunnen daar worden gemaakt of via 06-30025992. Tickets kosten € 22,50. Kinderen en jongeren t/m 17 jaar hebben toegang voor € 12,50.

Wilt u nog meer agenda-items zien? Ga dan naar de pagina Agenda.

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.