Nieuws uit Beerta

1 2 > »

Energietoeslag

6 april 2022 - Tegemoetkoming voor energieprijzen (de eenmalige energietoeslag) Het kabinet heeft besloten dat huishoudens met een laag inkomen een eenmalige... lees verder »

5 Dorpen

4 april 2022 - Oldambt – In het noordoostelijk deel van de gemeente Oldambt willen een aantal dorpen de welvaart en het imago van hun gebied verbeteren. In dat... lees verder »

Bezigheden Beersterbos - Dorpsbelangen Beerta

Bezigheden Beersterbos

14 februari 2022 - De firma Naaijer is druk bezig om het bos weer vrij te maken van omgevallen bomen, tevens staan er veel bomen op omvallen door de essentaksterfte,... lees verder »

Een brug te ver - Dorpsbelangen Beerta

Een brug te ver

24 januari 2022 - De voetgangersbrug naar het Reiderwold ter hoogte van de Chinees ligt er. Update 7 september 2021 Brug Oeverlibel tussen Beerta en... lees verder »

Wild uittreedplaatsen - Dorpsbelangen Beerta

Wild uittreedplaatsen

23 januari 2022 - De nieuwe beschoeiing van het Beersterdiep zorgde voor problemen bij dieren die in het water geraakten. Het was voor deze dieren zo goed als... lees verder »

Gedicht:   Op die, mien grond (door Berend A. Koning) - Dorpsbelangen Beerta

Gedicht: Op die, mien grond (door Berend A. Koning)

23 januari 2022 - Oldambt, o wied, vlak laand. O, ainzoam laand aan waddenkust. Ik heb mit tie zo’n vaste baand. Op die, mien grond, het ja mien waige... lees verder »

Gedicht:     Het Zuitte Grunnen (door Berend A. Koning) - Dorpsbelangen Beerta

Gedicht: Het Zuitte Grunnen (door Berend A. Koning)

23 januari 2022 - Grunneger laand is ’s winters swaart of wit. ’t Is braid en groot en laank, niks aan. Moar kiek ais, as veujoar in locht zit. In bomen,... lees verder »

Uitkijken - Dorpsbelangen Beerta

Uitkijken

23 januari 2022 - Uitkijktoren Reiderwolde Aan de oostzijde van Blauwestad ligt het natuurgebied Reiderwolde. Op één van de heuvels, in het zuidelijke deel van het... lees verder »

Nieuw socialsofaproject - Dorpsbelangen Beerta

Nieuw socialsofaproject

23 januari 2022 - Verhalenbanken In het glasmozaïek van de verhalenbanken zijn gebeurtenissen uit de plaatselijke geschiedenis op fantasievolle wijze door kinderen... lees verder »

Kerk - Dorpsbelangen Beerta

Kerk

23 januari 2022 - Vrijdag 2 november 2011 heeft Dorpsbelangen Beerta een contract getekend met de Stichting Oude Groninger Kerken. Dorpsbelangen Beerta huurt de kerk... lees verder »

1 2 > »
Energietoeslag - Dorpsbelangen Beerta

Energietoeslag

6 april 2022 - Tegemoetkoming voor energieprijzen (de eenmalige energietoeslag) Het kabinet heeft besloten dat huishoudens met een laag inkomen een eenmalige energietoeslag krijgen... lees verder »

5 Dorpen - Dorpsbelangen Beerta

5 Dorpen

4 april 2022 - Oldambt – In het noordoostelijk deel van de gemeente Oldambt willen een aantal dorpen de welvaart en het imago van hun gebied verbeteren. In dat kader is onlangs d... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.