Nieuws uit Beerta

1 2 3 > »
Aankomst Sint Nicolaas - Dorpsbelangen Beerta

Aankomst Sint Nicolaas

13 november 2022 - Op 13 november om 13.00 was de aankomst van Sint Nicolaas gepland in de haven van Beerta, maar de Sint liet op zich wachten en de Hoofdpiet die in de... lees verder »

Sint Maarten in de kerk - Dorpsbelangen Beerta

Sint Maarten in de kerk

13 november 2022 - In samenwerking met speeltuin "Het speulparadies" heeft Dorpsbelangen tijdens Sint Maarten kinderen met hun ouders ontvangen in de kerk. Na het... lees verder »

De streken van Pietje Boef deel 2

6 november 2022 - De Hoofdpiet is zoek, komt Sinterklaas nu wel op tijd in... lees verder »

De streken van Pietje Boef deel 1

31 oktober 2022 - Zojuist heeft ons een video bereikt van de voorbereidingen voor de intocht van Sinterklaas in Beerta op 13 november om 13.00u. Wij hopen dat alles... lees verder »

Energietoeslag

6 april 2022 - Tegemoetkoming voor energieprijzen (de eenmalige energietoeslag) Het kabinet heeft besloten dat huishoudens met een laag inkomen een eenmalige... lees verder »

5 Dorpen

4 april 2022 - Oldambt – In het noordoostelijk deel van de gemeente Oldambt willen een aantal dorpen de welvaart en het imago van hun gebied verbeteren. In dat... lees verder »

Bezigheden Beersterbos - Dorpsbelangen Beerta

Bezigheden Beersterbos

14 februari 2022 - De firma Naaijer is druk bezig om het bos weer vrij te maken van omgevallen bomen, tevens staan er veel bomen op omvallen door de essentaksterfte,... lees verder »

Een brug te ver - Dorpsbelangen Beerta

Een brug te ver

24 januari 2022 - De voetgangersbrug naar het Reiderwold ter hoogte van de Chinees ligt er. Update 7 september 2021 Brug Oeverlibel tussen Beerta en... lees verder »

Wild uittreedplaatsen - Dorpsbelangen Beerta

Wild uittreedplaatsen

23 januari 2022 - De nieuwe beschoeiing van het Beersterdiep zorgde voor problemen bij dieren die in het water geraakten. Het was voor deze dieren zo goed als... lees verder »

Gedicht:   Op die, mien grond (door Berend A. Koning) - Dorpsbelangen Beerta

Gedicht: Op die, mien grond (door Berend A. Koning)

23 januari 2022 - Oldambt, o wied, vlak laand. O, ainzoam laand aan waddenkust. Ik heb mit tie zo’n vaste baand. Op die, mien grond, het ja mien waige... lees verder »

1 2 3 > »
Aankomst Sint Nicolaas - Dorpsbelangen Beerta

Aankomst Sint Nicolaas

13 november 2022 - Op 13 november om 13.00 was de aankomst van Sint Nicolaas gepland in de haven van Beerta, maar de Sint liet op zich wachten en de Hoofdpiet die in de hooiberg in ... lees verder »

Sint Maarten in de kerk - Dorpsbelangen Beerta

Sint Maarten in de kerk

13 november 2022 - In samenwerking met speeltuin "Het speulparadies" heeft Dorpsbelangen tijdens Sint Maarten kinderen met hun ouders ontvangen in de kerk. Na het bekende liedjes zi... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.