Nieuws uit Beerta

1 2 > »
Nieuwjaarsconcert in Dickensstijl - Dorpsbelangen Beerta

Nieuwjaarsconcert in Dickensstijl

23 januari 2023 - Op zondag 22 januari bracht muziekvereniging "Nieuw Leven" een concert in onze kerk in Beerta. Alle muzikanten en de bestuursleden van dorpsbelangen... lees verder »

wat gebeurd er met de toren - Dorpsbelangen Beerta

wat gebeurd er met de toren

21 december 2022 - Al een aantal weken is er iemand bezig in de toren, tot onze schrik is de gevangenen cel verwijderd. Wij vroegen ons af verdwijnt er nu weer een... lees verder »

5 Dorpen

4 april 2022 - Oldambt – In het noordoostelijk deel van de gemeente Oldambt willen een aantal dorpen de welvaart en het imago van hun gebied verbeteren. In dat... lees verder »

Een brug te ver - Dorpsbelangen Beerta

Een brug te ver

24 januari 2022 - De voetgangersbrug naar het Reiderwold ter hoogte van de Chinees ligt er. Update 7 september 2021 Brug Oeverlibel tussen Beerta en... lees verder »

Wild uittreedplaatsen - Dorpsbelangen Beerta

Wild uittreedplaatsen

23 januari 2022 - De nieuwe beschoeiing van het Beersterdiep zorgde voor problemen bij dieren die in het water geraakten. Het was voor deze dieren zo goed als... lees verder »

Gedicht:   Op die, mien grond (door Berend A. Koning) - Dorpsbelangen Beerta

Gedicht: Op die, mien grond (door Berend A. Koning)

23 januari 2022 - Oldambt, o wied, vlak laand. O, ainzoam laand aan waddenkust. Ik heb mit tie zo’n vaste baand. Op die, mien grond, het ja mien waige... lees verder »

Gedicht:     Het Zuitte Grunnen (door Berend A. Koning) - Dorpsbelangen Beerta

Gedicht: Het Zuitte Grunnen (door Berend A. Koning)

23 januari 2022 - Grunneger laand is ’s winters swaart of wit. ’t Is braid en groot en laank, niks aan. Moar kiek ais, as veujoar in locht zit. In bomen,... lees verder »

Uitkijken - Dorpsbelangen Beerta

Uitkijken

23 januari 2022 - Uitkijktoren Reiderwolde Aan de oostzijde van Blauwestad ligt het natuurgebied Reiderwolde. Op één van de heuvels, in het zuidelijke deel van het... lees verder »

Nieuw socialsofaproject - Dorpsbelangen Beerta

Nieuw socialsofaproject

23 januari 2022 - Verhalenbanken In het glasmozaïek van de verhalenbanken zijn gebeurtenissen uit de plaatselijke geschiedenis op fantasievolle wijze door kinderen... lees verder »

Kerk - Dorpsbelangen Beerta

Kerk

23 januari 2022 - Vrijdag 2 november 2011 heeft Dorpsbelangen Beerta een contract getekend met de Stichting Oude Groninger Kerken. Dorpsbelangen Beerta huurt de kerk... lees verder »

1 2 > »
Nieuwjaarsconcert in Dickensstijl - Dorpsbelangen Beerta

Nieuwjaarsconcert in Dickensstijl

23 januari 2023 - Op zondag 22 januari bracht muziekvereniging "Nieuw Leven" een concert in onze kerk in Beerta. Alle muzikanten en de bestuursleden van dorpsbelangen waren in Dicke... lees verder »

wat gebeurd er met de toren - Dorpsbelangen Beerta

wat gebeurd er met de toren

21 december 2022 - Al een aantal weken is er iemand bezig in de toren, tot onze schrik is de gevangenen cel verwijderd. Wij vroegen ons af verdwijnt er nu weer een stukje nostalgie ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.