Kerk

Kerk

Kerk Dorpsbelangen Beerta

Geschreven door:
, 23 januari 2022

Vrijdag 2 november 2011 heeft Dorpsbelangen Beerta een contract getekend met de Stichting Oude Groninger Kerken. Dorpsbelangen Beerta huurt de kerk de komende jaren voor een symbolisch bedrag. Hierdoor hopen we de kerk nog toegankelijker te maken voor alle inwoners van Beerta. Maar ook voor belangstellenden buiten Beerta.

De commissie die de laatste jaren de kerk heeft beheert heeft voortreffelijk werk geleverd. Er zijn mooie concerten georganiseerd en de kerk verkeerd in een zeer goede staat. Onze complimenten daarvoor. Wij zijn blij dat deze club hun werkzaamheden wil voortzetten onder de paraplu van Dorpsbelangen Beerta.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Schrijf een reactie/beoordeling

Mijn website:

Beoordeling:
Titel:
Reactie/beoordeling:

Terugblik activiteiten 2023 en een kleine vooruitblik 2024

18 december 2023 - We hebben weer een jaar met diverse activiteiten achter de rug, op 22 januari zijn we gestart met het nieuwjaarsconcert uitgevoerd door concertorkest Nieuwleven uit Winschoten. Alle orkestleden waren... lees verder »

Een vraag? - Dorpsbelangen Beerta

Een vraag?

27 oktober 2023 - Hebt u een vraag aan Dorpsbelangen Beerta omdat u iets niet duidelijk is stel deze vraag dan in een reactie op onze website of zend het naar ons mailadres: info@dorpsbelangenbeerta.nl Ook zouden we... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.