Entertainmentcommissie

Sinds 2015 vormen een aantal vrijwilligers uit Beerta de entertainmentcommissie. Zij organiseren o.a. Dickens Day en de Sinterklaas intocht. De entertainmentcommissie is onderdeel van Dorpsbelangen Beerta en bestaat uit:

- Alida Meijering – Entertainment, marketing, communicatie
- Erik Helweg – Dickens plein, fakkeloptocht
- Diana Vegt – Kleding, vrijwilligers
- Annemiek Gerritsen - Kleding, vrijwilligers
- Derkjan van der Kamp - Decor en rekwisieten - Coördinator veiligheid
- Gertjan Kluiter - Decor en rekwisieten - Coördinator veiligheid
- Gert Pomp – Verkeer
- Piet Topelen – Verkeer


Het is nog niet bekend of Dickens Day 2022 door zal gaan.

Email: info@dickensday.nl

Meer informatie op: https://www.dickensday.nl/


Energietoeslag

6 april 2022 - Tegemoetkoming voor energieprijzen (de eenmalige energietoeslag) Het kabinet heeft besloten dat huishoudens met een laag inkomen een eenmalige energietoeslag krijgen voor de stijgende energiekosten. De gemeenten zijn verantwoordelijk voor het uitvoeren van deze regeling. Inwoners die een uitkering voor levensonderhoud van de gemeente krijgen, hoeven de toeslag niet aan te vragen. De eenmalige toeslag wordt zo snel mogelijk overgemaakt. Andere inwoners met een l... lees verder »

5 Dorpen

4 april 2022 - Oldambt – In het noordoostelijk deel van de gemeente Oldambt willen een aantal dorpen de welvaart en het imago van hun gebied verbeteren. In dat kader is onlangs de ‘Stichting De 5 Oldambtster Dorpen’ opgericht door de leden van de projectgroep 5 Dorpenplan. Deze projectgroep is 2 jaar geleden ontstaan mede onder auspiciën van Toukomst uit het Nationaal Programma Groningen. “Zo’n twee jaar geleden is tijdens een gemeentelijke bijeenkomst, waar Oldamb... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.