Agenda

Concert Roon Staal - Dorpsbelangen Beerta

1 april 2023 - Concert Roon Staal

Hieronymus Ede Hendrik Staal (Roon Staal) is een Nederlandse zanger, componist en acteur geboren op 6 maart 1980 te Hoorn. Tijdens zijn middelbare sch... lees verder »

Concert _Die Winterreise_ van Schubert - Dorpsbelangen Beerta

15 april 2023 - Concert _Die Winterreise_ van Schubert

Op 15 april verwachten wij een concert "Die Winterreise" van Schubert. Pianist is Willem Brons en Hans Stobbe is Bariton. Het concert begint om 20.00... lees verder »

Orgeldag Noord Nederland - Dorpsbelangen Beerta

13 mei 2023 - Orgeldag Noord Nederland

Het is ieder jaar op de tweede zaterdag in mei feest voor vele orgelminnaars. Al vele jaren is deze dag als Orgeldag Noord-Nederland bekend, een dag w... lees verder »

Koor Boven Wotter aanvang 14.30u - Dorpsbelangen Beerta

21 mei 2023 - Koor Boven Wotter aanvang 14.30u

Eerst een stukje geschiedenis. Het regiokoor Boven Wotter is opgericht op 1 januari 2010 door de initiatiefnemers Lucie Dolfing, Court Huisman en Eltj... lees verder »

3 juni 2023 - Kerkenpad

Als het gaat over mooie en bijzondere kerken, dan denken de meeste mensen niet meteen aan Oost-Groningen. Toch heeft onze regio op dit gebied veel te ... lees verder »

kerkdienst in de Bartholomeuskerk in Beerta - Dorpsbelangen Beerta

25 juni 2023 - kerkdienst in de Bartholomeuskerk in Beerta

De kerkcommissie van Dorpsbelangen heeft de Protestantse Gemeente "De Dollert" benaderd om weer eens een dienst te houden in de kerk in Beerta. De Pro... lees verder »

Bach concert, mmv. Orgel: Simon Bouma, Cello: Judith Oost aanvang: 16.00u - Dorpsbelangen Beerta

15 oktober 2023 - Bach concert, mmv. Orgel: Simon Bouma, Cello: Judith Oost aanvang: 16.00u

‘BACH!’ is een ontmoeting tussen twee instrumenten waarvoor Bach’s composities van onschatbare waarde zijn: de cello en het orgel. De beide inst... lees verder »

Nieuwjaarsconcert in Dickensstijl - Dorpsbelangen Beerta

Nieuwjaarsconcert in Dickensstijl

23 januari 2023 - Op zondag 22 januari bracht muziekvereniging "Nieuw Leven" een concert in onze kerk in Beerta. Alle muzikanten en de bestuursleden van dorpsbelangen waren in Dicke... lees verder »

wat gebeurd er met de toren - Dorpsbelangen Beerta

wat gebeurd er met de toren

21 december 2022 - Al een aantal weken is er iemand bezig in de toren, tot onze schrik is de gevangenen cel verwijderd. Wij vroegen ons af verdwijnt er nu weer een stukje nostalgie ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.