Agenda

7 november 2022 - verwacht: orgelconcert _Bach_

Het orgel, met zijn grote rijkdom aan klankkleuren, biedt in samenklank met de cello als vertellend melodie-instrument, alle mogelijkheden om ontroere... lees verder »

Fakkeloptocht - Dorpsbelangen Beerta

17 december 2022 - Fakkeloptocht

Op zaterdag 17 december is er volgens traditie weer de fakkeloptocht in Beerta. We starten om 19.00u op het Vredesplein en vervolgen onze weg door het... lees verder »

22 januari 2023 - Nieuwjaarsconcert Nieuw Leven Winschoten

Op 22 januari willen we alle Beersters een goed 2023 toewensen. Nieuw leven uit Winschoten zal tijdens deze bijeenkomst een concert verzorgen in Dicke... lees verder »

1 april 2023 - Concert Roon Staal

Hieronymus Ede Hendrik Staal (Roon Staal) is een Nederlandse zanger, componist en acteur geboren op 6 maart 1980 te Hoorn. Tijdens zijn middelbare sch... lees verder »

Aankomst Sint Nicolaas - Dorpsbelangen Beerta

Aankomst Sint Nicolaas

13 november 2022 - Op 13 november om 13.00 was de aankomst van Sint Nicolaas gepland in de haven van Beerta, maar de Sint liet op zich wachten en de Hoofdpiet die in de hooiberg in ... lees verder »

Sint Maarten in de kerk - Dorpsbelangen Beerta

Sint Maarten in de kerk

13 november 2022 - In samenwerking met speeltuin "Het speulparadies" heeft Dorpsbelangen tijdens Sint Maarten kinderen met hun ouders ontvangen in de kerk. Na het bekende liedjes zi... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.