Agenda

4 mei 2022 - 4 mei herdenking 2022 Nieuw Beerta

19.30 uur: Verzamelen op parkeerplaats achter de Kerk in Nieuw Beerta 19.45 uur: Onder het luiden van de Kerkklok start Stille rondgang richting h... lees verder »

14 mei 2022 - 14 mei orgeldag Bartholomeuskerk Beerta

Het is ieder jaar op de tweede zaterdag in mei feest voor vele orgelminnaars. Al vele jaren is deze dag als Orgeldag Noord-Nederland bekend, een dag w... lees verder »

4 juni 2022 - Kerkenpad

Kerkenpad Oost-Groningen Zaterdag 4 juni organiseren bijna dertig kerken in het oostelijk deel van de provincie Groningen voor de zevende keer het Ker... lees verder »

2 september 2022 - Theatervoorstelling Veur Aaltied in de Bartholomeuskerk in Beerta

Op vrijdag 2 september en zaterdag 3 september 2022 vinden er theatervoorstellingen in de kerk in Beerta plaats in samenwerking met stichting Pandeon.... lees verder »

17 december 2022 - Fakkeloptocht

Voor meer informatie zie de website van Dickens Day www.dickensday.nl... lees verder »

18 december 2022 - Dickens Day Beerta

Dit jaar gaan we weer los met Dickens Day voor meer informatie zie de website www.dickensday.nl... lees verder »

2 april 2023 - Concert Roon Staal

Hieronymus Ede Hendrik Staal (Roon Staal) is een Nederlandse zanger, componist en acteur geboren op 6 maart 1980 te Hoorn. Tijdens zijn middelbare sch... lees verder »

Energietoeslag

6 april 2022 - Tegemoetkoming voor energieprijzen (de eenmalige energietoeslag) Het kabinet heeft besloten dat huishoudens met een laag inkomen een eenmalige energietoeslag krijgen voor de stijgende energiekosten. De gemeenten zijn verantwoordelijk voor het uitvoeren van deze regeling. Inwoners die een uitkering voor levensonderhoud van de gemeente krijgen, hoeven de toeslag niet aan te vragen. De eenmalige toeslag wordt zo snel mogelijk overgemaakt. Andere inwoners met een l... lees verder »

5 Dorpen

4 april 2022 - Oldambt – In het noordoostelijk deel van de gemeente Oldambt willen een aantal dorpen de welvaart en het imago van hun gebied verbeteren. In dat kader is onlangs de ‘Stichting De 5 Oldambtster Dorpen’ opgericht door de leden van de projectgroep 5 Dorpenplan. Deze projectgroep is 2 jaar geleden ontstaan mede onder auspiciën van Toukomst uit het Nationaal Programma Groningen. “Zo’n twee jaar geleden is tijdens een gemeentelijke bijeenkomst, waar Oldamb... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.