Stichting Klein Voorhout

Stichting Klein Voorhout Dorpsbelangen Beerta

Klein Voorhout biedt kinderen en jongeren, die (tijdelijk) ondersteuning nodig hebben, een thuis en een toekomst, dat is onze missie. Wij doen er alles aan om onze bewoners een huis te bieden waar ze zich thuis voelen en waar ze zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen om zo het beste uit zichzelf te halen. Wij zijn een ‘groot gezin’ dat kinderen en jongeren een warm en veilig thuis biedt met een stimulerend klimaat gericht op groei, ontwikkeling en perspectief. Ieder naar zijn of haar mogelijkheden, zo gewoon mogelijk.

Veel van de kinderen en jongeren die bij ons wonen hebben een sociaal- emotionele achterstand. Vaak met enige mate van psychische of psychiatrische problematiek zoals ADHD, PDD-NOS, hechtings- of rouwproblemen en/of een licht verstandelijke beperking. De jongste leeftijdsgroep is vanaf 4 jaar en de oudste bewoners zijn 23.

Meer informatie op: http://kleinvoorhout.nl/

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Verenigingen/Stichtingen.

Quick Scan Lokale Democratie

16 januari 2020 - QUICK SCAN LOKALE DEMOCRATIE Januari 2020 De Gemeente Oldambt wil graag met u in gesprek! Hoe democratisch werken wij in onze gemeente? Dorpsbelangen Beerta wil graag meewerken aan dit onderzoek omdat zij het ook belangrijk vinden dat de inwoners van Beerta tevreden zijn over samenwerking met de gemeente. Onderzoek Wat vindt u van de lokale democratie in Oldambt? We willen graag weten hoe tevreden u be... lees verder »

Dickens Day Beerta 13 december 2020

16 januari 2020 - Mocht u nog vragen hebben, laat het ons even weten. Stuur dan een e-mail naar info@dickensday.nl of vraag een van de leden van de evenementencommissie. Natuurlijk willen we er graag met elkaar een heel mooi evenement van maken. Want samen maken we Dickens. Wij zien u graag op zondag 13 december 2020 De Evenementencommissie van Dickens Day Beerta bestaat uit de volgende personen Corrie Blaauw, Diana Vegt, Erik Helweg, Piet Topelen, Gert Pomp, Derk Jan van der ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.