Stichting Klein Voorhout

Stichting Klein Voorhout Dorpsbelangen Beerta

Klein Voorhout biedt kinderen en jongeren, die (tijdelijk) ondersteuning nodig hebben, een thuis en een toekomst, dat is onze missie. Wij doen er alles aan om onze bewoners een huis te bieden waar ze zich thuis voelen en waar ze zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen om zo het beste uit zichzelf te halen. Wij zijn een ‘groot gezin’ dat kinderen en jongeren een warm en veilig thuis biedt met een stimulerend klimaat gericht op groei, ontwikkeling en perspectief. Ieder naar zijn of haar mogelijkheden, zo gewoon mogelijk.

Veel van de kinderen en jongeren die bij ons wonen hebben een sociaal- emotionele achterstand. Vaak met enige mate van psychische of psychiatrische problematiek zoals ADHD, PDD-NOS, hechtings- of rouwproblemen en/of een licht verstandelijke beperking. De jongste leeftijdsgroep is vanaf 4 jaar en de oudste bewoners zijn 23.

Meer informatie op: http://kleinvoorhout.nl/

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Verenigingen/Stichtingen.

Terugblik activiteiten 2023 en een kleine vooruitblik 2024

18 december 2023 - We hebben weer een jaar met diverse activiteiten achter de rug, op 22 januari zijn we gestart met het nieuwjaarsconcert uitgevoerd door concertorkest Nieuwleven uit Winschoten. Alle orkestleden waren... lees verder »

Een vraag? - Dorpsbelangen Beerta

Een vraag?

27 oktober 2023 - Hebt u een vraag aan Dorpsbelangen Beerta omdat u iets niet duidelijk is stel deze vraag dan in een reactie op onze website of zend het naar ons mailadres: info@dorpsbelangenbeerta.nl Ook zouden we... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.