Nieuws uit Beerta

1 2 > »
Roon Staal in de Bartholomeuskerk - Dorpsbelangen Beerta

Roon Staal in de Bartholomeuskerk

9 april 2023 - Het laatste concert “De lentetour 2023” van Roon Staal in de Bartholomeuskerk. Op 1 april j.l. bezocht Roon Staal voor het eerst onze kerk in... lees verder »

Nieuwjaarsconcert in Dickensstijl - Dorpsbelangen Beerta

Nieuwjaarsconcert in Dickensstijl

23 januari 2023 - Op zondag 22 januari bracht muziekvereniging "Nieuw Leven" een concert in onze kerk in Beerta. Alle muzikanten en de bestuursleden van dorpsbelangen... lees verder »

5 Dorpen

4 april 2022 - Oldambt – In het noordoostelijk deel van de gemeente Oldambt willen een aantal dorpen de welvaart en het imago van hun gebied verbeteren. In dat... lees verder »

Gedicht:   Op die, mien grond (door Berend A. Koning) - Dorpsbelangen Beerta

Gedicht: Op die, mien grond (door Berend A. Koning)

23 januari 2022 - Oldambt, o wied, vlak laand. O, ainzoam laand aan waddenkust. Ik heb mit tie zo’n vaste baand. Op die, mien grond, het ja mien waige... lees verder »

Gedicht:     Het Zuitte Grunnen (door Berend A. Koning) - Dorpsbelangen Beerta

Gedicht: Het Zuitte Grunnen (door Berend A. Koning)

23 januari 2022 - Grunneger laand is ’s winters swaart of wit. ’t Is braid en groot en laank, niks aan. Moar kiek ais, as veujoar in locht zit. In bomen,... lees verder »

Kerk - Dorpsbelangen Beerta

Kerk

23 januari 2022 - Vrijdag 2 november 2011 heeft Dorpsbelangen Beerta een contract getekend met de Stichting Oude Groninger Kerken. Dorpsbelangen Beerta huurt de kerk... lees verder »

24 uur Blauwestad

23 januari 2022 - 24 uur Blauwestad laat het wonen, werken en leven in Blauwestad zien. Zoals het is, niet meer en niet minder. In de film figureren echte bewoners die... lees verder »

Kerk van Beerta - Dorpsbelangen Beerta

Kerk van Beerta

23 januari 2022 - Als je nooit in Beerta komt zal je hem ook niet zien, de oude van oorsprong katholieke kerk, want hij was er al voordat de tachtigjarige oorlog... lees verder »

Fietspontjes Blauwestad varen weer maar met moeite

23 januari 2022 - De twee fietspontjes in Blauwestad doen het weer. Vandaag zijn ze na een periode van herstel opnieuw in de vaart genomen. De pontjes, ze deden het... lees verder »

Dorps-of Wijkvisie Beerta

23 januari 2022 - Dorpsbelangen Beerta wil graag samen met de inwoners van Beerta een z.g. Dorps of Wijkvisie over Beerta samenstellen. Beste inwoners, Leefbaarheid... lees verder »

1 2 > »
Roon Staal in de Bartholomeuskerk - Dorpsbelangen Beerta

Roon Staal in de Bartholomeuskerk

9 april 2023 - Het laatste concert “De lentetour 2023” van Roon Staal in de Bartholomeuskerk. Op 1 april j.l. bezocht Roon Staal voor het eerst onze kerk in Beerta. Bij binnenk... lees verder »

Nieuwjaarsconcert in Dickensstijl - Dorpsbelangen Beerta

Nieuwjaarsconcert in Dickensstijl

23 januari 2023 - Op zondag 22 januari bracht muziekvereniging "Nieuw Leven" een concert in onze kerk in Beerta. Alle muzikanten en de bestuursleden van dorpsbelangen waren in Dicke... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.