Nieuws uit Beerta

Opruimen Zwerfvuil Beerta


Op zaterdag 14 maart 2020 organiseert Dorpsbelangen Beerta een actie om het zwerfvuil in en rondom ons dorp op te ruimen.
Mocht u hier aan mee willen werken dan kunt u zich aanmelden via info@dorpsbelangenbeerta.nl
De gemeente Oldambt stelt prikstokken, hesjes en vuilniszakken beschikbaar en ruimt na afloop van de actie het zwerfvuil gratis op.
Het programma ziet er a.v. uit:

11.00 uur - Verzamelen bij de Iemekörf, korte uitleg en indeling van de groepen
11.15 uur - Opruimen zwerfvuil
13.15 uur - Verzamelen bij de Iemekörf
13.30 uur - Hapje en Drankje verzorgd door Ommeland Catering
14.30 uur - Einde actie

Opgave graag voor 12 maart a.s.

We hopen dat er zoveel mogelijk inwoners mee zullen doen, zodat Beerta er straks weer netjes en opgeruimd uitziet.

Bestuur Dorpsbelangen Beerta

Adres Iemekörf: Torenstraat 16 in Beerta

Download PDF informatieDownload PDF informatie: opruim_actie_14_maart.pdf

Tjammeloop 2020

Tjammeloop 2020

Op zondag 31 mei wordt de Tjammeloop, een bijzondere niet-zo-competitieve dorpsloop weer gehouden. Als er al competitie zal zijn, dan in de eerste plaats met jezelf! Wie doet er mee met 5km rennen rond de Tjamme? Of zelfs twee rondjes: 10km voor de echte doorrenners? Of liever een wandeling van 5km, die je prima met kinderen of kleinkinderen kunt lopen? Dan kom je ongeveer samen met de 10 km renners over de Finish.

De opzet van de Tjammeloop 2020 is precies zoals we in 2011 zijn begonnen:
In de ochtend al vroeg uit de veren, tussen 8.00 en 8.30 uur aanmelden bij de Start achteraan de parkeerplaats van het Sportcentrum De Hardenberg, en je nummer opspelden. Om 8.30 uur wordt gestart door een heuse lokale corifee. En dan, voor de zondag goed en wel begonnen is, meteen een flinke sportprestatie neerzetten waar je trots op kunt zijn! Meteen na binnenkomst van de laatste wandelaars en renners volgt het ontbijt. Is je dorst gelest en ben je goed gevoed dan kun je weer naar huis. Het is nog geen 10.30 uur en je hebt een groot deel van de zondag nog voor je om alles te doen wat je maar wilt. Maar de Tjammeloop 2020 heb je tenminste gehaald! Schrijf in en doe mee!

Max. aantal deelnemers: 100

Opgeven:
Per mail: organisatie.tjammeloop@gmail.com
Per telefoon: 06-52715303

Deelname (inclusief ontbijt) voor volwassenen €5,00, kinderen tot 12 jaar gratis.


NL DOET - Dorpsbelangen Beerta

NL DOET

22 maart 2014 - Op zaterdag 22 maart j.l. heeft Dorpsbelangen Beerta n.a.v. de actie “NL Doet” basisschool ” de Uilenburcht” bezocht en daar enkele klussen o.... lees verder »

Start aanleg rondweg Beerta - Dorpsbelangen Beerta

Start aanleg rondweg Beerta

13 maart 2014 - Woensdag 12-3-2014 waren de wethouders Mw van den Aker ,van Leeuwen en raadslid F Danhuis van de gemeente Oldambt in de schaapskooi bij de familie K... lees verder »

Bomenkap Beerta

20 februari 2014 - Omdat de bezwarenprocedure rondom de kapvergunning nog niet is verlopen zullen de werkzaamheden in de Julianastraat en omgeving niet in de a.s. voorja... lees verder »

Bomenkap Beerta

11 februari 2014 - Aan de Julianastraat, Dreweslaan en Schoolstraat te Beerta worden als het weer het toelaat in de week van 24 februari a.s. ongeveer 40 bomen gekapt/g... lees verder »

Concert Nieuw Leven - Dorpsbelangen Beerta

Concert Nieuw Leven

27 januari 2014 - Ondanks bar winterweer is het traditioneel concert van Nieuw Leven o.l.v. Peter Nijland weer goed bezocht. Hink Uil , Paulien Muis en Chris Kleine br... lees verder »

Nieuwjaarsconcert - Dorpsbelangen Beerta

Nieuwjaarsconcert

5 januari 2014 - Traditiegetrouw komt Nieuw Leven met een concert in Beerta en wel op 26 januari in de Bartholomeus kerk. Concertband Nieuw Leven met Chris Kleine en... lees verder »

Nieuwjaarsronde 2014 - Dorpsbelangen Beerta

Nieuwjaarsronde 2014

3 januari 2014 - Allereerst wil ik namens Dorpsbelangen Beerta een ieder een voorspoedig 2014 wensen! De B&W van de gemeente Oldambt wil dit ook graag doen en maa... lees verder »

Kerstmuziek voor Kathedralen en Kapellen - Dorpsbelangen Beerta

Kerstmuziek voor Kathedralen en Kapellen

13 december 2013 - Op Dickens Day gratis toegang Kerstmuziek voor Kathedralen en Kapellen grote kerk Beerta (lees volledig bericht om misverstanden te voorkomen) 5 dece... lees verder »

Reiderland D1 en E1 kampioen - Dorpsbelangen Beerta

Reiderland D1 en E1 kampioen

11 december 2013 - Het was voor VV Reiderland een succesvol voetbalweekend. Twee van de jeugdteams konden de competitie afsluiten met het kampioenschap. E1 stelde het k... lees verder »

Veenweg

8 december 2013 - Graag vragen wij uw aandacht voor onderstaande brief en actie. Dorpsbelangen Beerta ondersteund de actie en hoopt dat vele dorpsgenoten dit ook gaan d... lees verder »

Quick Scan Lokale Democratie

16 januari 2020 - QUICK SCAN LOKALE DEMOCRATIE Januari 2020 De Gemeente Oldambt wil graag met u in gesprek! Hoe democratisch werken wij in onze gemeente? Dorpsbelangen Beerta wil graag meewerken aan dit onderzoek omdat zij het ook belangrijk vinden dat de inwoners van Beerta tevreden zijn over samenwerking met de gemeente. Onderzoek Wat vindt u van de lokale democratie in Oldambt? We willen graag weten hoe tevreden u be... lees verder »

Dickens Day Beerta 13 december 2020

16 januari 2020 - Mocht u nog vragen hebben, laat het ons even weten. Stuur dan een e-mail naar info@dickensday.nl of vraag een van de leden van de evenementencommissie. Natuurlijk willen we er graag met elkaar een heel mooi evenement van maken. Want samen maken we Dickens. Wij zien u graag op zondag 13 december 2020 De Evenementencommissie van Dickens Day Beerta bestaat uit de volgende personen Corrie Blaauw, Diana Vegt, Erik Helweg, Piet Topelen, Gert Pomp, Derk Jan van der ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.