Nieuws uit Beerta

Opruimen Zwerfvuil Beerta


Op zaterdag 14 maart 2020 organiseert Dorpsbelangen Beerta een actie om het zwerfvuil in en rondom ons dorp op te ruimen.
Mocht u hier aan mee willen werken dan kunt u zich aanmelden via info@dorpsbelangenbeerta.nl
De gemeente Oldambt stelt prikstokken, hesjes en vuilniszakken beschikbaar en ruimt na afloop van de actie het zwerfvuil gratis op.
Het programma ziet er a.v. uit:

11.00 uur - Verzamelen bij de Iemekörf, korte uitleg en indeling van de groepen
11.15 uur - Opruimen zwerfvuil
13.15 uur - Verzamelen bij de Iemekörf
13.30 uur - Hapje en Drankje verzorgd door Ommeland Catering
14.30 uur - Einde actie

Opgave graag voor 12 maart a.s.

We hopen dat er zoveel mogelijk inwoners mee zullen doen, zodat Beerta er straks weer netjes en opgeruimd uitziet.

Bestuur Dorpsbelangen Beerta

Adres Iemekörf: Torenstraat 16 in Beerta

Download PDF informatieDownload PDF informatie: opruim_actie_14_maart.pdf

Tjammeloop 2020

Tjammeloop 2020

Op zondag 31 mei wordt de Tjammeloop, een bijzondere niet-zo-competitieve dorpsloop weer gehouden. Als er al competitie zal zijn, dan in de eerste plaats met jezelf! Wie doet er mee met 5km rennen rond de Tjamme? Of zelfs twee rondjes: 10km voor de echte doorrenners? Of liever een wandeling van 5km, die je prima met kinderen of kleinkinderen kunt lopen? Dan kom je ongeveer samen met de 10 km renners over de Finish.

De opzet van de Tjammeloop 2020 is precies zoals we in 2011 zijn begonnen:
In de ochtend al vroeg uit de veren, tussen 8.00 en 8.30 uur aanmelden bij de Start achteraan de parkeerplaats van het Sportcentrum De Hardenberg, en je nummer opspelden. Om 8.30 uur wordt gestart door een heuse lokale corifee. En dan, voor de zondag goed en wel begonnen is, meteen een flinke sportprestatie neerzetten waar je trots op kunt zijn! Meteen na binnenkomst van de laatste wandelaars en renners volgt het ontbijt. Is je dorst gelest en ben je goed gevoed dan kun je weer naar huis. Het is nog geen 10.30 uur en je hebt een groot deel van de zondag nog voor je om alles te doen wat je maar wilt. Maar de Tjammeloop 2020 heb je tenminste gehaald! Schrijf in en doe mee!

Max. aantal deelnemers: 100

Opgeven:
Per mail: organisatie.tjammeloop@gmail.com
Per telefoon: 06-52715303

Deelname (inclusief ontbijt) voor volwassenen €5,00, kinderen tot 12 jaar gratis.


Judo Tan–Ren–Jutsu judoka’s sterk op 4e Internationale Bokaal van het Noorden - Dorpsbelangen Beerta

Judo Tan–Ren–Jutsu judoka’s sterk op 4e Internationale Bokaal van het Noorden

16 mei 2012 - Zaterdag 13 mei jl. kwamen er 450 wedstrijdjudoka’s uit het binnen – en buitenland naar het prachtig sportcomplex te Drachten. Bokaal van het Noor... lees verder »

Zonnige en gezellig drukke Havendag in Beerta

16 mei 2012 - Een schot in de roos was het idee om locale artiesten te laten optreden langs de oever van het Beersterdiep. Twee volle rondvaartboten en enige partic... lees verder »

Judo Tan-Ren-Jutsu meisjes team

9 mei 2012 - Judo Tan-Ren-Jutsu meisjes team -12 jaar naar Nederlandse Team Kampioenschappen Dinsdagavond 8 mei plaatsten de meisjes van Judo Tan-Ren-Jutsu -12 jaa... lees verder »

Wildwest in het Oldambt - Dorpsbelangen Beerta

Wildwest in het Oldambt

9 mei 2012 - Het volgende stuk is geschreven door Cees Stolk van Stichting Landschap Oldambt Windturbines maken uniek landschap totaal onbewoonbaar. Het land ten n... lees verder »

Verslag schouw Beerta 2012

8 mei 2012 - Het verslag, gemaakt door de gemeente, van de schouw van 19 april 2012 in ons dorp is te zien onder de volgende link.... lees verder »

Boos - Dorpsbelangen Beerta

Boos

30 april 2012 - We (het bestuur van Dorpsbelangen) zijn boos. En gebaseerd op de reacties uit het dorp zijn er veel mensen in Beerta boos. We zijn dit al enige tijd... lees verder »

Vliegerfeest - Dorpsbelangen Beerta

Vliegerfeest

30 april 2012 - Afgelopen weekend was het een kleurrijk gebeuren in Reiderwolde. Het gebied was het toneel voor een vliegerfeest. Net als de fair in de Reiderhaven wa... lees verder »

Tien keer goud voor Judo Tan-Ren-Jutsu

15 april 2012 - Het 20e Regiotoernooi werd gehouden in de mooie nieuwe sporthal “De Bast” te Onstwedde. Zo’n honderd en vijftig deelnemers uit het Oldambt, Kana... lees verder »

Ontwerp Welstandsnota Oldambt gereed

15 april 2012 - De welstandsnota voor de gemeente Oldambt is op 20 maart jongstleden vastgesteld door het College van B&W. Om geïnteresseerden en betrokkenen te ... lees verder »

Voor de toekomst van uw dorp

15 april 2012 - Wij nodigen u van harte uit om samen met ons de gemeente te laten weten wat goed zou zijn voor de toekomst van Beerta. Naar aanleiding van de schouw v... lees verder »

Quick Scan Lokale Democratie

16 januari 2020 - QUICK SCAN LOKALE DEMOCRATIE Januari 2020 De Gemeente Oldambt wil graag met u in gesprek! Hoe democratisch werken wij in onze gemeente? Dorpsbelangen Beerta wil graag meewerken aan dit onderzoek omdat zij het ook belangrijk vinden dat de inwoners van Beerta tevreden zijn over samenwerking met de gemeente. Onderzoek Wat vindt u van de lokale democratie in Oldambt? We willen graag weten hoe tevreden u be... lees verder »

Dickens Day Beerta 13 december 2020

16 januari 2020 - Mocht u nog vragen hebben, laat het ons even weten. Stuur dan een e-mail naar info@dickensday.nl of vraag een van de leden van de evenementencommissie. Natuurlijk willen we er graag met elkaar een heel mooi evenement van maken. Want samen maken we Dickens. Wij zien u graag op zondag 13 december 2020 De Evenementencommissie van Dickens Day Beerta bestaat uit de volgende personen Corrie Blaauw, Diana Vegt, Erik Helweg, Piet Topelen, Gert Pomp, Derk Jan van der ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.