Nieuws uit Beerta

Opruimen Zwerfvuil Beerta


Op zaterdag 14 maart 2020 organiseert Dorpsbelangen Beerta een actie om het zwerfvuil in en rondom ons dorp op te ruimen.
Mocht u hier aan mee willen werken dan kunt u zich aanmelden via info@dorpsbelangenbeerta.nl
De gemeente Oldambt stelt prikstokken, hesjes en vuilniszakken beschikbaar en ruimt na afloop van de actie het zwerfvuil gratis op.
Het programma ziet er a.v. uit:

11.00 uur - Verzamelen bij de Iemekörf, korte uitleg en indeling van de groepen
11.15 uur - Opruimen zwerfvuil
13.15 uur - Verzamelen bij de Iemekörf
13.30 uur - Hapje en Drankje verzorgd door Ommeland Catering
14.30 uur - Einde actie

Opgave graag voor 12 maart a.s.

We hopen dat er zoveel mogelijk inwoners mee zullen doen, zodat Beerta er straks weer netjes en opgeruimd uitziet.

Bestuur Dorpsbelangen Beerta

Adres Iemekörf: Torenstraat 16 in Beerta

Download PDF informatieDownload PDF informatie: opruim_actie_14_maart.pdf

Tjammeloop 2020

Tjammeloop 2020

Op zondag 31 mei wordt de Tjammeloop, een bijzondere niet-zo-competitieve dorpsloop weer gehouden. Als er al competitie zal zijn, dan in de eerste plaats met jezelf! Wie doet er mee met 5km rennen rond de Tjamme? Of zelfs twee rondjes: 10km voor de echte doorrenners? Of liever een wandeling van 5km, die je prima met kinderen of kleinkinderen kunt lopen? Dan kom je ongeveer samen met de 10 km renners over de Finish.

De opzet van de Tjammeloop 2020 is precies zoals we in 2011 zijn begonnen:
In de ochtend al vroeg uit de veren, tussen 8.00 en 8.30 uur aanmelden bij de Start achteraan de parkeerplaats van het Sportcentrum De Hardenberg, en je nummer opspelden. Om 8.30 uur wordt gestart door een heuse lokale corifee. En dan, voor de zondag goed en wel begonnen is, meteen een flinke sportprestatie neerzetten waar je trots op kunt zijn! Meteen na binnenkomst van de laatste wandelaars en renners volgt het ontbijt. Is je dorst gelest en ben je goed gevoed dan kun je weer naar huis. Het is nog geen 10.30 uur en je hebt een groot deel van de zondag nog voor je om alles te doen wat je maar wilt. Maar de Tjammeloop 2020 heb je tenminste gehaald! Schrijf in en doe mee!

Max. aantal deelnemers: 100

Opgeven:
Per mail: organisatie.tjammeloop@gmail.com
Per telefoon: 06-52715303

Deelname (inclusief ontbijt) voor volwassenen €5,00, kinderen tot 12 jaar gratis.


Eieren zoeken op woensdag 4 april 2012!

1 april 2012 - Op woensdagmiddag 4 april kunnen de kinderen weer paaseieren zoeken bij ’t Speulparadies in Beerta. Vanaf 14.00 uur zullen verschillende groepen de ... lees verder »

Kerk van Beerta - Dorpsbelangen Beerta

Kerk van Beerta

1 april 2012 - Als je nooit in Beerta komt zal je hem ook niet zien, de oude van oorsprong katholieke kerk, want hij was er al voordat de tachtigjarige oorlog begon.... lees verder »

Oldambstersmaak

27 maart 2012 - Bied u op zaterdag 31 maart het volgende menu Voorgerecht: Tarte Tatin van witlof en face de gruyère Hoofdgerecht: Un papillotte libre van witvis, v... lees verder »

Voorjaarsconcert groot succes - Dorpsbelangen Beerta

Voorjaarsconcert groot succes

11 maart 2012 - Het voorjaarsconcert mag als een succes worden beschouwd. Rond de 140 liefhebbers van klassieke en populaire muziek hebben genoten van Nieuw ... lees verder »

Tjammeloop 2012 - Dorpsbelangen Beerta

Tjammeloop 2012

10 maart 2012 - Op Zondag 27 mei vind de eerste “ Tjammeloop “ plaats georganiseerd door dorpsbelangen Beerta, belangengroep Finsterwolde en in samenwerking met ... lees verder »

Havendag Beerta

6 maart 2012 - Vorig jaar werd op zaterdag 21 mei de Beerster Haven geopend door burgemeester Pieter Smit. Burgemeester, wethouders, gedeputeerde Wiebe van der Ploeg... lees verder »

Judo Instituut Noord succesvol op districtkampioenschappen door samenwerking

3 maart 2012 - Al enige tijd is er een samenwerkingsverband tussen Judo Instituut Noord, judovereniging Zempo en judovereniging Kowaro uit Stadskanaal. Deze samenwer... lees verder »

Dartelstal Beerta

28 februari 2012 - Geld voor een dartelstal in Beerta (DvhN) Fokbedrijf Ten Have-Mellema uit Beerta is een van de tien winnende ondernemingen die een duurzaam stalconcep... lees verder »

Opstapcursus Sportief Wandelen - Dorpsbelangen Beerta

Opstapcursus Sportief Wandelen

17 februari 2012 - Aquilo organiseert een opstapcursus sportief wandelen. – Wat is de opstapcursus? Dit jaar organiseert de afdeling Sportief Wandelen van Aquilo een c... lees verder »

Informatieavond over het Lupinevarken-Dartelstal - Dorpsbelangen Beerta

Informatieavond over het Lupinevarken-Dartelstal

17 februari 2012 - De innovatiealliantie Kiemkracht, de familie Ten Have-Mellema en topchef Marco Westmaas nodigen U uit voor een informatieavond over het Lupinevarken-D... lees verder »

Quick Scan Lokale Democratie

16 januari 2020 - QUICK SCAN LOKALE DEMOCRATIE Januari 2020 De Gemeente Oldambt wil graag met u in gesprek! Hoe democratisch werken wij in onze gemeente? Dorpsbelangen Beerta wil graag meewerken aan dit onderzoek omdat zij het ook belangrijk vinden dat de inwoners van Beerta tevreden zijn over samenwerking met de gemeente. Onderzoek Wat vindt u van de lokale democratie in Oldambt? We willen graag weten hoe tevreden u be... lees verder »

Dickens Day Beerta 13 december 2020

16 januari 2020 - Mocht u nog vragen hebben, laat het ons even weten. Stuur dan een e-mail naar info@dickensday.nl of vraag een van de leden van de evenementencommissie. Natuurlijk willen we er graag met elkaar een heel mooi evenement van maken. Want samen maken we Dickens. Wij zien u graag op zondag 13 december 2020 De Evenementencommissie van Dickens Day Beerta bestaat uit de volgende personen Corrie Blaauw, Diana Vegt, Erik Helweg, Piet Topelen, Gert Pomp, Derk Jan van der ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.