Nieuws uit Beerta

Terugblik activiteiten 2023 en een kleine vooruitblik 2024

18 december 2023 - We hebben weer een jaar met diverse activiteiten achter de rug, op 22 januari zijn we gestart met het nieuwjaarsconcert uitgevoerd door concertorkest... lees verder »

5 Dorpen

4 april 2022 - Oldambt – In het noordoostelijk deel van de gemeente Oldambt willen een aantal dorpen de welvaart en het imago van hun gebied verbeteren. In dat... lees verder »

Gedicht:   Op die, mien grond (door Berend A. Koning) - Dorpsbelangen Beerta

Gedicht: Op die, mien grond (door Berend A. Koning)

23 januari 2022 - Oldambt, o wied, vlak laand. O, ainzoam laand aan waddenkust. Ik heb mit tie zo’n vaste baand. Op die, mien grond, het ja mien waige... lees verder »

Gedicht:     Het Zuitte Grunnen (door Berend A. Koning) - Dorpsbelangen Beerta

Gedicht: Het Zuitte Grunnen (door Berend A. Koning)

23 januari 2022 - Grunneger laand is ’s winters swaart of wit. ’t Is braid en groot en laank, niks aan. Moar kiek ais, as veujoar in locht zit. In bomen,... lees verder »

Kerk - Dorpsbelangen Beerta

Kerk

23 januari 2022 - Vrijdag 2 november 2011 heeft Dorpsbelangen Beerta een contract getekend met de Stichting Oude Groninger Kerken. Dorpsbelangen Beerta huurt de kerk... lees verder »

Kerk van Beerta - Dorpsbelangen Beerta

Kerk van Beerta

23 januari 2022 - Als je nooit in Beerta komt zal je hem ook niet zien, de oude van oorsprong katholieke kerk, want hij was er al voordat de tachtigjarige oorlog... lees verder »

Dorps-of Wijkvisie Beerta

23 januari 2022 - Dorpsbelangen Beerta wil graag samen met de inwoners van Beerta een z.g. Dorps of Wijkvisie over Beerta samenstellen. Beste inwoners, Leefbaarheid... lees verder »

Werkzaamheden bij de Beersterplas

23 januari 2022 - De stichting Beheer Beersterplas is met Terra in Groningen een samenwerking aan het opzetten voor de komende jaren. Het doel van de samenwerking is... lees verder »

Lancering app levend landschap - Dorpsbelangen Beerta

Lancering app levend landschap

23 januari 2022 - Oorsprong De “Stichting Landschap Oldambt” bestaat sinds 17 maart 2008 en komt voort uit de “Werkgroep Oldambt” die actief is sinds december... lees verder »

Terugblik activiteiten 2023 en een kleine vooruitblik 2024

18 december 2023 - We hebben weer een jaar met diverse activiteiten achter de rug, op 22 januari zijn we gestart met het nieuwjaarsconcert uitgevoerd door concertorkest Nieuwleven uit Winschoten. Alle orkestleden waren... lees verder »

Een vraag? - Dorpsbelangen Beerta

Een vraag?

27 oktober 2023 - Hebt u een vraag aan Dorpsbelangen Beerta omdat u iets niet duidelijk is stel deze vraag dan in een reactie op onze website of zend het naar ons mailadres: info@dorpsbelangenbeerta.nl Ook zouden we... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.