Nieuws uit Beerta

« < 1 2 3 > »
Gedicht:     Het Zuitte Grunnen (door Berend A. Koning) - Dorpsbelangen Beerta

Gedicht: Het Zuitte Grunnen (door Berend A. Koning)

23 januari 2022 - Grunneger laand is ’s winters swaart of wit. ’t Is braid en groot en laank, niks aan. Moar kiek ais, as veujoar in locht zit. In bomen,... lees verder »

Uitkijken - Dorpsbelangen Beerta

Uitkijken

23 januari 2022 - Uitkijktoren Reiderwolde Aan de oostzijde van Blauwestad ligt het natuurgebied Reiderwolde. Op één van de heuvels, in het zuidelijke deel van het... lees verder »

Nieuw socialsofaproject - Dorpsbelangen Beerta

Nieuw socialsofaproject

23 januari 2022 - Verhalenbanken In het glasmozaïek van de verhalenbanken zijn gebeurtenissen uit de plaatselijke geschiedenis op fantasievolle wijze door kinderen... lees verder »

Kerk - Dorpsbelangen Beerta

Kerk

23 januari 2022 - Vrijdag 2 november 2011 heeft Dorpsbelangen Beerta een contract getekend met de Stichting Oude Groninger Kerken. Dorpsbelangen Beerta huurt de kerk... lees verder »

24 uur Blauwestad

23 januari 2022 - 24 uur Blauwestad laat het wonen, werken en leven in Blauwestad zien. Zoals het is, niet meer en niet minder. In de film figureren echte bewoners die... lees verder »

Kerk van Beerta - Dorpsbelangen Beerta

Kerk van Beerta

23 januari 2022 - Als je nooit in Beerta komt zal je hem ook niet zien, de oude van oorsprong katholieke kerk, want hij was er al voordat de tachtigjarige oorlog... lees verder »

Fietspontjes Blauwestad varen weer maar met moeite

23 januari 2022 - De twee fietspontjes in Blauwestad doen het weer. Vandaag zijn ze na een periode van herstel opnieuw in de vaart genomen. De pontjes, ze deden het... lees verder »

Filmpje Dickens Day 2015

23 januari 2022 - Bijgaand filmpje is gemaakt door Jacob... lees verder »

Gedicht Rob Rosendahl Dickens Day Beerta 2016

23 januari 2022 - Gedicht Rob Rosendahl geschreven naar aanleiding van Dickens Day Beerta 2016 Dickens Day in Beerta Een zacht koude dag dat ik in iedere... lees verder »

Dorps-of Wijkvisie Beerta

23 januari 2022 - Dorpsbelangen Beerta wil graag samen met de inwoners van Beerta een z.g. Dorps of Wijkvisie over Beerta samenstellen. Beste inwoners, Leefbaarheid... lees verder »

« < 1 2 3 > »
Aankomst Sint Nicolaas - Dorpsbelangen Beerta

Aankomst Sint Nicolaas

13 november 2022 - Op 13 november om 13.00 was de aankomst van Sint Nicolaas gepland in de haven van Beerta, maar de Sint liet op zich wachten en de Hoofdpiet die in de hooiberg in ... lees verder »

Sint Maarten in de kerk - Dorpsbelangen Beerta

Sint Maarten in de kerk

13 november 2022 - In samenwerking met speeltuin "Het speulparadies" heeft Dorpsbelangen tijdens Sint Maarten kinderen met hun ouders ontvangen in de kerk. Na het bekende liedjes zi... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.