Nieuws uit Beerta

« < 1 2

24 uur Blauwestad

23 januari 2022 - 24 uur Blauwestad laat het wonen, werken en leven in Blauwestad zien. Zoals het is, niet meer en niet minder. In de film figureren echte bewoners die... lees verder »

Kerk van Beerta - Dorpsbelangen Beerta

Kerk van Beerta

23 januari 2022 - Als je nooit in Beerta komt zal je hem ook niet zien, de oude van oorsprong katholieke kerk, want hij was er al voordat de tachtigjarige oorlog... lees verder »

Fietspontjes Blauwestad varen weer maar met moeite

23 januari 2022 - De twee fietspontjes in Blauwestad doen het weer. Vandaag zijn ze na een periode van herstel opnieuw in de vaart genomen. De pontjes, ze deden het... lees verder »

Dorps-of Wijkvisie Beerta

23 januari 2022 - Dorpsbelangen Beerta wil graag samen met de inwoners van Beerta een z.g. Dorps of Wijkvisie over Beerta samenstellen. Beste inwoners, Leefbaarheid... lees verder »

Werkzaamheden bij de Beersterplas

23 januari 2022 - De stichting Beheer Beersterplas is met Terra in Groningen een samenwerking aan het opzetten voor de komende jaren. Het doel van de samenwerking is... lees verder »

Lancering app levend landschap - Dorpsbelangen Beerta

Lancering app levend landschap

23 januari 2022 - Oorsprong De “Stichting Landschap Oldambt” bestaat sinds 17 maart 2008 en komt voort uit de “Werkgroep Oldambt” die actief is sinds december... lees verder »

We krijgen er een bult van - Dorpsbelangen Beerta

We krijgen er een bult van

4 januari 2022 - De reactie van de gemeente naar aanleiding van onze klachten over de bult in de Veenweg. Ten aanzien van de verhoging in de Veenweg in Beerta... lees verder »

« < 1 2
Nieuwjaarsconcert in Dickensstijl - Dorpsbelangen Beerta

Nieuwjaarsconcert in Dickensstijl

23 januari 2023 - Op zondag 22 januari bracht muziekvereniging "Nieuw Leven" een concert in onze kerk in Beerta. Alle muzikanten en de bestuursleden van dorpsbelangen waren in Dicke... lees verder »

wat gebeurd er met de toren - Dorpsbelangen Beerta

wat gebeurd er met de toren

21 december 2022 - Al een aantal weken is er iemand bezig in de toren, tot onze schrik is de gevangenen cel verwijderd. Wij vroegen ons af verdwijnt er nu weer een stukje nostalgie ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.