Nieuws uit Beerta

« < 1 2

24 uur Blauwestad

23 januari 2022 - 24 uur Blauwestad laat het wonen, werken en leven in Blauwestad zien. Zoals het is, niet meer en niet minder. In de film figureren echte bewoners die... lees verder »

Kerk van Beerta - Dorpsbelangen Beerta

Kerk van Beerta

23 januari 2022 - Als je nooit in Beerta komt zal je hem ook niet zien, de oude van oorsprong katholieke kerk, want hij was er al voordat de tachtigjarige oorlog... lees verder »

Fietspontjes Blauwestad varen weer maar met moeite

23 januari 2022 - De twee fietspontjes in Blauwestad doen het weer. Vandaag zijn ze na een periode van herstel opnieuw in de vaart genomen. De pontjes, ze deden het... lees verder »

Filmpje Dickens Day 2015

23 januari 2022 - Bijgaand filmpje is gemaakt door Jacob... lees verder »

Gedicht Rob Rosendahl Dickens Day Beerta 2016

23 januari 2022 - Gedicht Rob Rosendahl geschreven naar aanleiding van Dickens Day Beerta 2016 Dickens Day in Beerta Een zacht koude dag dat ik in iedere... lees verder »

Dorps-of Wijkvisie Beerta

23 januari 2022 - Dorpsbelangen Beerta wil graag samen met de inwoners van Beerta een z.g. Dorps of Wijkvisie over Beerta samenstellen. Beste inwoners, Leefbaarheid... lees verder »

Werkzaamheden bij de Beersterplas

23 januari 2022 - De stichting Beheer Beersterplas is met Terra in Groningen een samenwerking aan het opzetten voor de komende jaren. Het doel van de samenwerking is... lees verder »

Lancering app levend landschap - Dorpsbelangen Beerta

Lancering app levend landschap

23 januari 2022 - Oorsprong De “Stichting Landschap Oldambt” bestaat sinds 17 maart 2008 en komt voort uit de “Werkgroep Oldambt” die actief is sinds december... lees verder »

We krijgen er een bult van - Dorpsbelangen Beerta

We krijgen er een bult van

4 januari 2022 - De reactie van de gemeente naar aanleiding van onze klachten over de bult in de Veenweg. Ten aanzien van de verhoging in de Veenweg in Beerta... lees verder »

« < 1 2
Energietoeslag - Dorpsbelangen Beerta

Energietoeslag

6 april 2022 - Tegemoetkoming voor energieprijzen (de eenmalige energietoeslag) Het kabinet heeft besloten dat huishoudens met een laag inkomen een eenmalige energietoeslag krijgen... lees verder »

5 Dorpen - Dorpsbelangen Beerta

5 Dorpen

4 april 2022 - Oldambt – In het noordoostelijk deel van de gemeente Oldambt willen een aantal dorpen de welvaart en het imago van hun gebied verbeteren. In dat kader is onlangs d... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.