Nieuws uit Beerta

Opruimen Zwerfvuil Beerta


Op zaterdag 14 maart 2020 organiseert Dorpsbelangen Beerta een actie om het zwerfvuil in en rondom ons dorp op te ruimen.
Mocht u hier aan mee willen werken dan kunt u zich aanmelden via info@dorpsbelangenbeerta.nl
De gemeente Oldambt stelt prikstokken, hesjes en vuilniszakken beschikbaar en ruimt na afloop van de actie het zwerfvuil gratis op.
Het programma ziet er a.v. uit:

11.00 uur - Verzamelen bij de Iemekörf, korte uitleg en indeling van de groepen
11.15 uur - Opruimen zwerfvuil
13.15 uur - Verzamelen bij de Iemekörf
13.30 uur - Hapje en Drankje verzorgd door Ommeland Catering
14.30 uur - Einde actie

Opgave graag voor 12 maart a.s.

We hopen dat er zoveel mogelijk inwoners mee zullen doen, zodat Beerta er straks weer netjes en opgeruimd uitziet.

Bestuur Dorpsbelangen Beerta

Adres Iemekörf: Torenstraat 16 in Beerta

Download PDF informatieDownload PDF informatie: opruim_actie_14_maart.pdf

Tjammeloop 2020

Tjammeloop 2020

Op zondag 31 mei wordt de Tjammeloop, een bijzondere niet-zo-competitieve dorpsloop weer gehouden. Als er al competitie zal zijn, dan in de eerste plaats met jezelf! Wie doet er mee met 5km rennen rond de Tjamme? Of zelfs twee rondjes: 10km voor de echte doorrenners? Of liever een wandeling van 5km, die je prima met kinderen of kleinkinderen kunt lopen? Dan kom je ongeveer samen met de 10 km renners over de Finish.

De opzet van de Tjammeloop 2020 is precies zoals we in 2011 zijn begonnen:
In de ochtend al vroeg uit de veren, tussen 8.00 en 8.30 uur aanmelden bij de Start achteraan de parkeerplaats van het Sportcentrum De Hardenberg, en je nummer opspelden. Om 8.30 uur wordt gestart door een heuse lokale corifee. En dan, voor de zondag goed en wel begonnen is, meteen een flinke sportprestatie neerzetten waar je trots op kunt zijn! Meteen na binnenkomst van de laatste wandelaars en renners volgt het ontbijt. Is je dorst gelest en ben je goed gevoed dan kun je weer naar huis. Het is nog geen 10.30 uur en je hebt een groot deel van de zondag nog voor je om alles te doen wat je maar wilt. Maar de Tjammeloop 2020 heb je tenminste gehaald! Schrijf in en doe mee!

Max. aantal deelnemers: 100

Opgeven:
Per mail: organisatie.tjammeloop@gmail.com
Per telefoon: 06-52715303

Deelname (inclusief ontbijt) voor volwassenen €5,00, kinderen tot 12 jaar gratis.


Judo Instituut Noord succesvol op districtkampioenschappen door samenwerking

3 maart 2012 - Al enige tijd is er een samenwerkingsverband tussen Judo Instituut Noord, judovereniging Zempo en judovereniging Kowaro uit Stadskanaal. Deze samenwer... lees verder »

Dartelstal Beerta

28 februari 2012 - Geld voor een dartelstal in Beerta (DvhN) Fokbedrijf Ten Have-Mellema uit Beerta is een van de tien winnende ondernemingen die een duurzaam stalconcep... lees verder »

Opstapcursus Sportief Wandelen - Dorpsbelangen Beerta

Opstapcursus Sportief Wandelen

17 februari 2012 - Aquilo organiseert een opstapcursus sportief wandelen. – Wat is de opstapcursus? Dit jaar organiseert de afdeling Sportief Wandelen van Aquilo een c... lees verder »

Informatieavond over het Lupinevarken-Dartelstal - Dorpsbelangen Beerta

Informatieavond over het Lupinevarken-Dartelstal

17 februari 2012 - De innovatiealliantie Kiemkracht, de familie Ten Have-Mellema en topchef Marco Westmaas nodigen U uit voor een informatieavond over het Lupinevarken-D... lees verder »

Rayelle naar WK Snertkoken - Dorpsbelangen Beerta

Rayelle naar WK Snertkoken

13 februari 2012 - Vrijdag 17 februari a.s. vindt in de Euroborg te Groningen het WK snert en stamppot koken plaats. Er wordt gekookt in 2 sessies, in de morgen en in d... lees verder »

Dickens Day 2012

9 februari 2012 - De datum voor de 3e editie van Dickens Day Beerta is bekend! Deze zal gehouden worden op zondag 16 december van 11.00 – 17.00 uur. Waar de eerste e... lees verder »

Spooktocht

9 februari 2012 - Op zaterdag 31 maart organiseert de activiteitencommissie van Dorpsbelangen Beerta een spooktocht. Met een groep van minimaal 3 personen volgt u een ... lees verder »

24 uur Blauwestad

8 februari 2012 - 24 uur Blauwestad laat het wonen, werken en leven in Blauwestad zien. Zoals het is, niet meer en niet minder. In de film figureren echte bewoners die ... lees verder »

Oldambtmeertocht 2012

8 februari 2012 - Gisteren is de Oldambtmeertocht gereden. Meer dan 2500 deelnemers hebben de mooie tocht gereden op goed ijs en met prima weer. De organisatie was pe... lees verder »

Landschapsbeheer Groningen - Dorpsbelangen Beerta

Landschapsbeheer Groningen

8 januari 2012 - Graag willen we u wijzen op de hulp die landschapsbeheer Groningen kan bieden bij het beheer van uw erf.... lees verder »

Fietstocht 5 september 2020 - Dorpsbelangen Beerta

Fietstocht 5 september 2020

29 augustus 2020 - Niks te doen in Corona-tijd? Doe op zaterdag 5 september mee aan de fietstocht van Sociaal Werk Oldambt, De Badde en Welzijn Westerwolde! 3 Opstaplocaties in d... lees verder »

Aanpak Essentaksterfte Beerta - Dorpsbelangen Beerta

Aanpak Essentaksterfte Beerta

12 augustus 2020 - Aanpak essentaksterfte Beerta Vanaf maandag 10 augustus vervolgt een aannemer voor Staatsbosbeheer de zaagwerkzaamheden in bospercelen en bosstroken in en rondom... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.