Nieuws uit Beerta

C1000 to move or not to move

15 juli 2011 - Gaat de C1000 nog verhuizen of niet. Dat is de vraag. De geruchtenmachine draait op volle toeren. We hebben wat vragen uit staan maar nog geen antwoor... lees verder »

Het Universum van Jean Philippe Nicolai - Dorpsbelangen Beerta

Het Universum van Jean Philippe Nicolai

2 juli 2011 - 17 juli 2011 14:30 tot 17:00 Op de Macadam hoeve in (Beerta Nieuweweg 3, Beerta) wordt zondag 17 juli een expositie geopend van schilder en beeldend k... lees verder »

Cultuurhuis - Dorpsbelangen Beerta

Cultuurhuis

2 juli 2011 - Gisteren hebben wij vernomen dat de Vereniging van Dorpsbelangen Nieuw Scheemda/’t Waar voornemens is om in te spreken tijden de commissie vergaderi... lees verder »

Finsterwolde - Dorpsbelangen Beerta

Finsterwolde

30 juni 2011 - Afgelopen dinsdag heeft Dorpbelangen Beerta een gesprek gehad met de belangenroep Finsterwolde. Het doel van dit gesprek was het wegnemen van de spann... lees verder »

NK Truck trekken, de uitslagen - Dorpsbelangen Beerta

NK Truck trekken, de uitslagen

27 juni 2011 - De uitslagen van het Nederlands Kampioenschap Truck trekken. Dames: 1 Chantal van der Veen 2 Queenie de Ruiter 3 La Toya de Ruiter Heren -100kg 1 Jo... lees verder »

Werk aan de weg - Dorpsbelangen Beerta

Werk aan de weg

27 juni 2011 - Het is weer druk met het werk aan de weg. Na de Wiegersweg komen nog de Akkers, de Julianastraat, het fietspad langs de nieuwe weg en het weggetje bi... lees verder »

Berend A. Koning - Dorpsbelangen Beerta

Berend A. Koning

26 juni 2011 - De schrijver uit Nieuw Scheemda, is bekend van zijn boeken over Lange Jan. Tijdens zijn leven publiceerde hij een aantal gedichten in kranten. Er blev... lees verder »

Op die, mien grond - Dorpsbelangen Beerta

Op die, mien grond

26 juni 2011 - Oldambt, o wied, vlak laand. O, ainzoam laand aan waddenkust. Ik heb mit tie zo’n vaste baand. Op die, mien grond, het ja mien waige rust. – ... lees verder »

We krijgen er een bult van - Dorpsbelangen Beerta

We krijgen er een bult van

26 juni 2011 - De reactie van de gemeente naar aanleiding van onze klachten over de bult in de Veenweg. Ten aanzien van de verhoging in de Veenweg in Beerta (ecopas... lees verder »

NK Truck Trekken 2011

26 juni 2011 - Ronkende vrachtwagens, dikke armen, gespierde benen, zweet, gekreun, roepende toeschouwers. Spektakel in Beerta en dat alles onder het genot van een h... lees verder »

Quick Scan Lokale Democratie

16 januari 2020 - QUICK SCAN LOKALE DEMOCRATIE Januari 2020 De Gemeente Oldambt wil graag met u in gesprek! Hoe democratisch werken wij in onze gemeente? Dorpsbelangen Beerta wil graag meewerken aan dit onderzoek omdat zij het ook belangrijk vinden dat de inwoners van Beerta tevreden zijn over samenwerking met de gemeente. Onderzoek Wat vindt u van de lokale democratie in Oldambt? We willen graag weten hoe tevreden u be... lees verder »

Dickens Day Beerta 13 december 2020

16 januari 2020 - Mocht u nog vragen hebben, laat het ons even weten. Stuur dan een e-mail naar info@dickensday.nl of vraag een van de leden van de evenementencommissie. Natuurlijk willen we er graag met elkaar een heel mooi evenement van maken. Want samen maken we Dickens. Wij zien u graag op zondag 13 december 2020 De Evenementencommissie van Dickens Day Beerta bestaat uit de volgende personen Corrie Blaauw, Diana Vegt, Erik Helweg, Piet Topelen, Gert Pomp, Derk Jan van der ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.