Nieuws uit Beerta

Secretaris

18 mei 2011 - Het is gelukt. We hebben iemand gevonden die het secretariaat op zich wil nemen. Jaap Smeins heeft aangeboden dit te doen. Tot er officiële verkiezi... lees verder »

Ecopassage Veenweg - Dorpsbelangen Beerta

Ecopassage Veenweg

5 mei 2011 - Zoals de meeste Beersters al hebben gemerkt wordt er hard gewerkt op de Veenweg ter hoogte van het Beerta Noordbos. Er wordt gewerkt aan een natuurver... lees verder »

4 mei 2011 - Dorpsbelangen Beerta

4 mei 2011

5 mei 2011 - Vanzelfsprekend was er ook dit jaar weer een herdenkingstocht en kranslegging bij het monument in Nieuw Beerta. Volgens de omstanders was de opkomst i... lees verder »

De school blijft - Dorpsbelangen Beerta

De school blijft

26 april 2011 - Vanavond hebben we een gesprek gehad met de wethouders Boon en Zwiers. Het gesprek ging over de toekomst van de school, de Hardenberg en de, naar onze... lees verder »

Judo Tan-Ren-Jutsu heeft de jeugd

24 april 2011 - De Oost Groninger Teamkampioenschappen is zaterdag 23 april voor de eerste keer gehouden in Nieuwe Pekela. Aan dit toernooi deden Judoverenigingen en... lees verder »

Judo Tan-Ren-Jutsu wint zilver en brons op het Bartje Toernooi te Assen

17 april 2011 - Zaterdag 16 april werd voor de 34e keer het Bartje Toernooi in Assen gehouden. Het Bartje Toernooi is een internationale toernooi , met ongeveer z... lees verder »

Brug klaar

17 april 2011 - De brug naar het Reiderwold is zo goed als klaar en de dam die er naast ligt gaat er deze maand ook nog uit. Het is dan dus mogelijk om rechtstreeks v... lees verder »

Programma 4 mei Nieuw Beerta - Dorpsbelangen Beerta

Programma 4 mei Nieuw Beerta

11 april 2011 - Programma 4 mei herdenking te Nieuw Beerta. 19.40 uur. Samenkomst op parkeerplaats achter de kerk in Nieuw Beerta; 19.50 uur. Stille omgang richti... lees verder »

Kippig - Dorpsbelangen Beerta

Kippig

29 maart 2011 - Op onze jaarvergadering sprak één van de bewoners van Beerta zijn zorgen uit over de effecten van de uitbreiding van een kippenbedrijf op de Beerste... lees verder »

Beersterslib - Dorpsbelangen Beerta

Beersterslib

27 maart 2011 - Op de jaarvergadering was een discussie over het dumpen van slib op bepaalde stukken grond aan het Beersterdiep en in de tuinen van bewoners. We hebbe... lees verder »

Quick Scan Lokale Democratie

16 januari 2020 - QUICK SCAN LOKALE DEMOCRATIE Januari 2020 De Gemeente Oldambt wil graag met u in gesprek! Hoe democratisch werken wij in onze gemeente? Dorpsbelangen Beerta wil graag meewerken aan dit onderzoek omdat zij het ook belangrijk vinden dat de inwoners van Beerta tevreden zijn over samenwerking met de gemeente. Onderzoek Wat vindt u van de lokale democratie in Oldambt? We willen graag weten hoe tevreden u be... lees verder »

Dickens Day Beerta 13 december 2020

16 januari 2020 - Mocht u nog vragen hebben, laat het ons even weten. Stuur dan een e-mail naar info@dickensday.nl of vraag een van de leden van de evenementencommissie. Natuurlijk willen we er graag met elkaar een heel mooi evenement van maken. Want samen maken we Dickens. Wij zien u graag op zondag 13 december 2020 De Evenementencommissie van Dickens Day Beerta bestaat uit de volgende personen Corrie Blaauw, Diana Vegt, Erik Helweg, Piet Topelen, Gert Pomp, Derk Jan van der ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.