Nieuws uit Beerta

« < 1 2 3 4 5 6 > »

Enquete dorpsvisie

5 april 2018 - Beste dorpsbewoner(s), De gemeente Oldambt heeft de vereniging dorpsbelangen Beerta gevraagd om een dorpsvisie te maken. In een dorpsvisie staan asp... lees verder »

Onthulling Social Sofa’s Vredesplein Beerta - Dorpsbelangen Beerta

Onthulling Social Sofa’s Vredesplein Beerta

13 februari 2018 - Onthulling Social Sofa’s Vredesplein Beerta Bureau Het Wilde Oosten uit Beerta heeft samen met leerlingen van de ISK van het Dollard College 2 Soci... lees verder »

Werkzaamheden bij de Beersterplas

23 januari 2018 - De stichting Beheer Beersterplas is met Terra in Groningen een samenwerking aan het opzetten voor de komende jaren. Het doel van de samenwerking is da... lees verder »

SWD zoekt buurtbemiddelaars

20 januari 2018 - Stichting Welzijn en Dienstverlening zoekt vrijwilligers die zich willen inzetten als buurtbemiddelaar. Als mensen dicht op elkaar wonen kunnen confl... lees verder »

Dorps-of Wijkvisie Beerta

12 januari 2018 - Dorpsbelangen Beerta wil graag samen met de inwoners van Beerta een z.g. Dorps-of Wijkvisie over Beerta samenstellen. Binnenkort ontvangt u een enque... lees verder »

Verbouw plannen Bartholomeus kerk Beerta

10 december 2017 - Als u het het plan met de daar bijbehorende foto’s wilt bekijken ga dan naar …Lees verder…. en open de link “Beerta projectplan kerks versie 2... lees verder »

Dickens Day Beerta zondag 17 december 2017 - Dorpsbelangen Beerta

Dickens Day Beerta zondag 17 december 2017

5 december 2017 - Het centrum van Beerta verandert op 17 december in een sfeervolle plek waar ruim 100 figuranten, acteurs, muzikanten in Dickens stijl rondlopen. Er z... lees verder »

Werkzaamheden N966 – Hoofdstraat Beerta”

24 november 2017 - Onderwerp: Werkzaamheden en omleidingen Geachte bewoner(s) / ondernemer(s), Vanaf dinsdag 28 november t/m vrijdag 1 december 2017 zullen er werkzaa... lees verder »

Ontmantelen Noodopvang

17 september 2017 - Het COA heeft kenbaar gemaakt dat de komende week gestart wordt met het transporteren van de units van de noodopvang. De verwachting is dat 30 novemb... lees verder »

COA geld

17 september 2017 - Zoals velen van jullie weten hebben we van de gemeente 50.000 euro gekregen vanuit de boete welke het COA betaald heeft voor het te laat weghalen van ... lees verder »

« < 1 2 3 4 5 6 > »

Quick Scan Lokale Democratie

16 januari 2020 - QUICK SCAN LOKALE DEMOCRATIE Januari 2020 De Gemeente Oldambt wil graag met u in gesprek! Hoe democratisch werken wij in onze gemeente? Dorpsbelangen Beerta wil graag meewerken aan dit onderzoek omdat zij het ook belangrijk vinden dat de inwoners van Beerta tevreden zijn over samenwerking met de gemeente. Onderzoek Wat vindt u van de lokale democratie in Oldambt? We willen graag weten hoe tevreden u be... lees verder »

Dickens Day Beerta 13 december 2020

16 januari 2020 - Mocht u nog vragen hebben, laat het ons even weten. Stuur dan een e-mail naar info@dickensday.nl of vraag een van de leden van de evenementencommissie. Natuurlijk willen we er graag met elkaar een heel mooi evenement van maken. Want samen maken we Dickens. Wij zien u graag op zondag 13 december 2020 De Evenementencommissie van Dickens Day Beerta bestaat uit de volgende personen Corrie Blaauw, Diana Vegt, Erik Helweg, Piet Topelen, Gert Pomp, Derk Jan van der ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.