Nieuws uit Beerta

Opruimen Zwerfvuil Beerta


Op zaterdag 14 maart 2020 organiseert Dorpsbelangen Beerta een actie om het zwerfvuil in en rondom ons dorp op te ruimen.
Mocht u hier aan mee willen werken dan kunt u zich aanmelden via info@dorpsbelangenbeerta.nl
De gemeente Oldambt stelt prikstokken, hesjes en vuilniszakken beschikbaar en ruimt na afloop van de actie het zwerfvuil gratis op.
Het programma ziet er a.v. uit:

11.00 uur - Verzamelen bij de Iemekörf, korte uitleg en indeling van de groepen
11.15 uur - Opruimen zwerfvuil
13.15 uur - Verzamelen bij de Iemekörf
13.30 uur - Hapje en Drankje verzorgd door Ommeland Catering
14.30 uur - Einde actie

Opgave graag voor 12 maart a.s.

We hopen dat er zoveel mogelijk inwoners mee zullen doen, zodat Beerta er straks weer netjes en opgeruimd uitziet.

Bestuur Dorpsbelangen Beerta

Adres Iemekörf: Torenstraat 16 in Beerta

Download PDF informatieDownload PDF informatie: opruim_actie_14_maart.pdf

Tjammeloop 2020

Tjammeloop 2020

Op zondag 31 mei wordt de Tjammeloop, een bijzondere niet-zo-competitieve dorpsloop weer gehouden. Als er al competitie zal zijn, dan in de eerste plaats met jezelf! Wie doet er mee met 5km rennen rond de Tjamme? Of zelfs twee rondjes: 10km voor de echte doorrenners? Of liever een wandeling van 5km, die je prima met kinderen of kleinkinderen kunt lopen? Dan kom je ongeveer samen met de 10 km renners over de Finish.

De opzet van de Tjammeloop 2020 is precies zoals we in 2011 zijn begonnen:
In de ochtend al vroeg uit de veren, tussen 8.00 en 8.30 uur aanmelden bij de Start achteraan de parkeerplaats van het Sportcentrum De Hardenberg, en je nummer opspelden. Om 8.30 uur wordt gestart door een heuse lokale corifee. En dan, voor de zondag goed en wel begonnen is, meteen een flinke sportprestatie neerzetten waar je trots op kunt zijn! Meteen na binnenkomst van de laatste wandelaars en renners volgt het ontbijt. Is je dorst gelest en ben je goed gevoed dan kun je weer naar huis. Het is nog geen 10.30 uur en je hebt een groot deel van de zondag nog voor je om alles te doen wat je maar wilt. Maar de Tjammeloop 2020 heb je tenminste gehaald! Schrijf in en doe mee!

Max. aantal deelnemers: 100

Opgeven:
Per mail: organisatie.tjammeloop@gmail.com
Per telefoon: 06-52715303

Deelname (inclusief ontbijt) voor volwassenen €5,00, kinderen tot 12 jaar gratis.


« < 1 2 3 4 5 6 > »

Enquete dorpsvisie

5 april 2018 - Beste dorpsbewoner(s), De gemeente Oldambt heeft de vereniging dorpsbelangen Beerta gevraagd om een dorpsvisie te maken. In een dorpsvisie staan asp... lees verder »

Onthulling Social Sofa’s Vredesplein Beerta - Dorpsbelangen Beerta

Onthulling Social Sofa’s Vredesplein Beerta

13 februari 2018 - Onthulling Social Sofa’s Vredesplein Beerta Bureau Het Wilde Oosten uit Beerta heeft samen met leerlingen van de ISK van het Dollard College 2 Soci... lees verder »

Werkzaamheden bij de Beersterplas

23 januari 2018 - De stichting Beheer Beersterplas is met Terra in Groningen een samenwerking aan het opzetten voor de komende jaren. Het doel van de samenwerking is da... lees verder »

SWD zoekt buurtbemiddelaars

20 januari 2018 - Stichting Welzijn en Dienstverlening zoekt vrijwilligers die zich willen inzetten als buurtbemiddelaar. Als mensen dicht op elkaar wonen kunnen confl... lees verder »

Dorps-of Wijkvisie Beerta

12 januari 2018 - Dorpsbelangen Beerta wil graag samen met de inwoners van Beerta een z.g. Dorps-of Wijkvisie over Beerta samenstellen. Binnenkort ontvangt u een enque... lees verder »

Verbouw plannen Bartholomeus kerk Beerta

10 december 2017 - Als u het het plan met de daar bijbehorende foto’s wilt bekijken ga dan naar …Lees verder…. en open de link “Beerta projectplan kerks versie 2... lees verder »

Dickens Day Beerta zondag 17 december 2017 - Dorpsbelangen Beerta

Dickens Day Beerta zondag 17 december 2017

5 december 2017 - Het centrum van Beerta verandert op 17 december in een sfeervolle plek waar ruim 100 figuranten, acteurs, muzikanten in Dickens stijl rondlopen. Er z... lees verder »

Werkzaamheden N966 – Hoofdstraat Beerta”

24 november 2017 - Onderwerp: Werkzaamheden en omleidingen Geachte bewoner(s) / ondernemer(s), Vanaf dinsdag 28 november t/m vrijdag 1 december 2017 zullen er werkzaa... lees verder »

Ontmantelen Noodopvang

17 september 2017 - Het COA heeft kenbaar gemaakt dat de komende week gestart wordt met het transporteren van de units van de noodopvang. De verwachting is dat 30 novemb... lees verder »

COA geld

17 september 2017 - Zoals velen van jullie weten hebben we van de gemeente 50.000 euro gekregen vanuit de boete welke het COA betaald heeft voor het te laat weghalen van ... lees verder »

« < 1 2 3 4 5 6 > »

Quick Scan Lokale Democratie

16 januari 2020 - QUICK SCAN LOKALE DEMOCRATIE Januari 2020 De Gemeente Oldambt wil graag met u in gesprek! Hoe democratisch werken wij in onze gemeente? Dorpsbelangen Beerta wil graag meewerken aan dit onderzoek omdat zij het ook belangrijk vinden dat de inwoners van Beerta tevreden zijn over samenwerking met de gemeente. Onderzoek Wat vindt u van de lokale democratie in Oldambt? We willen graag weten hoe tevreden u be... lees verder »

Dickens Day Beerta 13 december 2020

16 januari 2020 - Mocht u nog vragen hebben, laat het ons even weten. Stuur dan een e-mail naar info@dickensday.nl of vraag een van de leden van de evenementencommissie. Natuurlijk willen we er graag met elkaar een heel mooi evenement van maken. Want samen maken we Dickens. Wij zien u graag op zondag 13 december 2020 De Evenementencommissie van Dickens Day Beerta bestaat uit de volgende personen Corrie Blaauw, Diana Vegt, Erik Helweg, Piet Topelen, Gert Pomp, Derk Jan van der ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.