Nieuws uit Beerta

Opruimen Zwerfvuil Beerta


Op zaterdag 14 maart 2020 organiseert Dorpsbelangen Beerta een actie om het zwerfvuil in en rondom ons dorp op te ruimen.
Mocht u hier aan mee willen werken dan kunt u zich aanmelden via info@dorpsbelangenbeerta.nl
De gemeente Oldambt stelt prikstokken, hesjes en vuilniszakken beschikbaar en ruimt na afloop van de actie het zwerfvuil gratis op.
Het programma ziet er a.v. uit:

11.00 uur - Verzamelen bij de Iemekörf, korte uitleg en indeling van de groepen
11.15 uur - Opruimen zwerfvuil
13.15 uur - Verzamelen bij de Iemekörf
13.30 uur - Hapje en Drankje verzorgd door Ommeland Catering
14.30 uur - Einde actie

Opgave graag voor 12 maart a.s.

We hopen dat er zoveel mogelijk inwoners mee zullen doen, zodat Beerta er straks weer netjes en opgeruimd uitziet.

Bestuur Dorpsbelangen Beerta

Adres Iemekörf: Torenstraat 16 in Beerta

Download PDF informatieDownload PDF informatie: opruim_actie_14_maart.pdf

Tjammeloop 2020

Tjammeloop 2020

Op zondag 31 mei wordt de Tjammeloop, een bijzondere niet-zo-competitieve dorpsloop weer gehouden. Als er al competitie zal zijn, dan in de eerste plaats met jezelf! Wie doet er mee met 5km rennen rond de Tjamme? Of zelfs twee rondjes: 10km voor de echte doorrenners? Of liever een wandeling van 5km, die je prima met kinderen of kleinkinderen kunt lopen? Dan kom je ongeveer samen met de 10 km renners over de Finish.

De opzet van de Tjammeloop 2020 is precies zoals we in 2011 zijn begonnen:
In de ochtend al vroeg uit de veren, tussen 8.00 en 8.30 uur aanmelden bij de Start achteraan de parkeerplaats van het Sportcentrum De Hardenberg, en je nummer opspelden. Om 8.30 uur wordt gestart door een heuse lokale corifee. En dan, voor de zondag goed en wel begonnen is, meteen een flinke sportprestatie neerzetten waar je trots op kunt zijn! Meteen na binnenkomst van de laatste wandelaars en renners volgt het ontbijt. Is je dorst gelest en ben je goed gevoed dan kun je weer naar huis. Het is nog geen 10.30 uur en je hebt een groot deel van de zondag nog voor je om alles te doen wat je maar wilt. Maar de Tjammeloop 2020 heb je tenminste gehaald! Schrijf in en doe mee!

Max. aantal deelnemers: 100

Opgeven:
Per mail: organisatie.tjammeloop@gmail.com
Per telefoon: 06-52715303

Deelname (inclusief ontbijt) voor volwassenen €5,00, kinderen tot 12 jaar gratis.


« < 1 2 3 4 5 6 7 > »

Dorpsfeest voor alle inwoners van Beerta op 9 september 2017

26 augustus 2017 - De Evenementen Commissie van Dorpsbelangen Beerta organiseert op 9 september a.s. een Dorpsfeest voor alle inwoners vanBeerta Het feest vindt plaats ... lees verder »

Verwijderen zieke

10 augustus 2017 - Verwijderen zieke en aangetaste Essen Beerta Noordbos door Staatsbosbeheer Om de veiligheid van de bezoekers van het Beerta Noordbos te waarborgen zal... lees verder »

Boerenerf festival te Midwolda

1 augustus 2017 - ONDER- EN BOVENGOED OP HET Boerenerf festival te Midwolda Op zaterdag 9 september wordt bij museumboerderij Hermans Dijkstra te Midwolda het Boerenerf... lees verder »

Uitnodiging deelname het Slimste Dorp van Groningen

20 juli 2017 - Het Slimste Dorp van Groningen gaat van start in uw provincie! Geachte heer/mevrouw, In 2016 vond de eerste editie plaats van het Slimste Dorp van Ned... lees verder »

Essentaksterfte slaat toe in Beerta

27 juni 2017 - Essentaksterfte slaat toe in Beerta Noordbos en Kromme Elleboog Nu bossen en beplantingen in blad staan valt het op dat dit niet voor alle boomsoorte... lees verder »

Ideeën besteding “COA geld” voor Beerta

25 juni 2017 - Onlangs stond in het Dagblad van het Noorden een artikel waarin bewoners van Beerta over de eventuele besteding van de COA gelden werden geïnformeerd... lees verder »

Afsluiting Oudeweg

21 maart 2017 - Woensdag 22 maart starten de werkzaamheden om de Oudeweg af te sluiten voor doorgaand verkeer. Halverwege de weg komt een versmalling met een verwijd... lees verder »

ingrijpende opgave rond duurzame energie - Dorpsbelangen Beerta

ingrijpende opgave rond duurzame energie

21 maart 2017 - In gesprek over ingrijpende opgave rond duurzame energie In 2020 wordt ongeveer 21% van de energie in Groningen duurzaam opgewekt. Het provinciale bel... lees verder »

Maatjestraject Oldambt

13 maart 2017 - Ben jij een echte aanpakker, praktisch en sociaal ingesteld en wil je graag wat betekenen voor je medemens en je eigen buurt? Voor Het Oude Ambt (bin... lees verder »

Gedicht Rob Rosendahl Dickens Day Beerta 2016

26 december 2016 - Gedicht Rob Rosendahl geschreven naar aanleiding van Dickens Day Beerta 2016 Dickens Day in Beerta Een zacht koude dag dat ik in iedere burger Dicke... lees verder »

« < 1 2 3 4 5 6 7 > »

Quick Scan Lokale Democratie

16 januari 2020 - QUICK SCAN LOKALE DEMOCRATIE Januari 2020 De Gemeente Oldambt wil graag met u in gesprek! Hoe democratisch werken wij in onze gemeente? Dorpsbelangen Beerta wil graag meewerken aan dit onderzoek omdat zij het ook belangrijk vinden dat de inwoners van Beerta tevreden zijn over samenwerking met de gemeente. Onderzoek Wat vindt u van de lokale democratie in Oldambt? We willen graag weten hoe tevreden u be... lees verder »

Dickens Day Beerta 13 december 2020

16 januari 2020 - Mocht u nog vragen hebben, laat het ons even weten. Stuur dan een e-mail naar info@dickensday.nl of vraag een van de leden van de evenementencommissie. Natuurlijk willen we er graag met elkaar een heel mooi evenement van maken. Want samen maken we Dickens. Wij zien u graag op zondag 13 december 2020 De Evenementencommissie van Dickens Day Beerta bestaat uit de volgende personen Corrie Blaauw, Diana Vegt, Erik Helweg, Piet Topelen, Gert Pomp, Derk Jan van der ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.