Nieuws uit Beerta

« < 1 2 3 4 5 6 7 > »

Verwijderen zieke

10 augustus 2017 - Verwijderen zieke en aangetaste Essen Beerta Noordbos door Staatsbosbeheer Om de veiligheid van de bezoekers van het Beerta Noordbos te waarborgen zal... lees verder »

Boerenerf festival te Midwolda

1 augustus 2017 - ONDER- EN BOVENGOED OP HET Boerenerf festival te Midwolda Op zaterdag 9 september wordt bij museumboerderij Hermans Dijkstra te Midwolda het Boerenerf... lees verder »

Uitnodiging deelname het Slimste Dorp van Groningen

20 juli 2017 - Het Slimste Dorp van Groningen gaat van start in uw provincie! Geachte heer/mevrouw, In 2016 vond de eerste editie plaats van het Slimste Dorp van Ned... lees verder »

Essentaksterfte slaat toe in Beerta

27 juni 2017 - Essentaksterfte slaat toe in Beerta Noordbos en Kromme Elleboog Nu bossen en beplantingen in blad staan valt het op dat dit niet voor alle boomsoorte... lees verder »

Ideeën besteding “COA geld” voor Beerta

25 juni 2017 - Onlangs stond in het Dagblad van het Noorden een artikel waarin bewoners van Beerta over de eventuele besteding van de COA gelden werden geïnformeerd... lees verder »

Afsluiting Oudeweg

21 maart 2017 - Woensdag 22 maart starten de werkzaamheden om de Oudeweg af te sluiten voor doorgaand verkeer. Halverwege de weg komt een versmalling met een verwijd... lees verder »

ingrijpende opgave rond duurzame energie - Dorpsbelangen Beerta

ingrijpende opgave rond duurzame energie

21 maart 2017 - In gesprek over ingrijpende opgave rond duurzame energie In 2020 wordt ongeveer 21% van de energie in Groningen duurzaam opgewekt. Het provinciale bel... lees verder »

Maatjestraject Oldambt

13 maart 2017 - Ben jij een echte aanpakker, praktisch en sociaal ingesteld en wil je graag wat betekenen voor je medemens en je eigen buurt? Voor Het Oude Ambt (bin... lees verder »

Gedicht Rob Rosendahl Dickens Day Beerta 2016

26 december 2016 - Gedicht Rob Rosendahl geschreven naar aanleiding van Dickens Day Beerta 2016 Dickens Day in Beerta Een zacht koude dag dat ik in iedere burger Dicke... lees verder »

Uitreiking Doekoe prijs COOP Beert

10 december 2016 - Dorpsbelangen Beerta feliciteert O.B.S. De Uilenburcht en O.B.S. De Bouwsteen met, de door jullie bij elkaar gespaarde, Doekoe prijs.... lees verder »

« < 1 2 3 4 5 6 7 > »

Dickens Day 14 en 15 december

12 oktober 2019 - Zaterdag 14 december Scrooge in de kerk De evenementencommissie van Dickens Day Beerta van Dorpsbelangen biedt u vanwege het 10-jarig jubileum een extra voorstelling aan in de prachtige Bartholomeuskerk om alvast in de stemming te komen voor Dickens Day. Verteller Gery Groot Zwaaftink vertelt het wereldberoemde verhaal van Charles Dickens. Over de gierige vrek Scrooge die in het verleden, heden en toekomst ziet wie hij was, wie hij is en wat er van hem zal w... lees verder »

Intocht Sinterklaas Beerta - Dorpsbelangen Beerta

Intocht Sinterklaas Beerta

12 oktober 2019 - Hij komt, hij komt die lieve goede Sint! Op zondag 17 november 2019 is het weer zover. Dan zal de goed heilig man met zijn Pieten om 13:00 uur aanmeren in de have... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.