Nieuws uit Beerta

« < 1 2 3 4 5 6 7 > »

Dorpsfeest voor alle inwoners van Beerta op 9 september 2017

26 augustus 2017 - De Evenementen Commissie van Dorpsbelangen Beerta organiseert op 9 september a.s. een Dorpsfeest voor alle inwoners vanBeerta Het feest vindt plaats ... lees verder »

Verwijderen zieke

10 augustus 2017 - Verwijderen zieke en aangetaste Essen Beerta Noordbos door Staatsbosbeheer Om de veiligheid van de bezoekers van het Beerta Noordbos te waarborgen zal... lees verder »

Boerenerf festival te Midwolda

1 augustus 2017 - ONDER- EN BOVENGOED OP HET Boerenerf festival te Midwolda Op zaterdag 9 september wordt bij museumboerderij Hermans Dijkstra te Midwolda het Boerenerf... lees verder »

Uitnodiging deelname het Slimste Dorp van Groningen

20 juli 2017 - Het Slimste Dorp van Groningen gaat van start in uw provincie! Geachte heer/mevrouw, In 2016 vond de eerste editie plaats van het Slimste Dorp van Ned... lees verder »

Essentaksterfte slaat toe in Beerta

27 juni 2017 - Essentaksterfte slaat toe in Beerta Noordbos en Kromme Elleboog Nu bossen en beplantingen in blad staan valt het op dat dit niet voor alle boomsoorte... lees verder »

Ideeën besteding “COA geld” voor Beerta

25 juni 2017 - Onlangs stond in het Dagblad van het Noorden een artikel waarin bewoners van Beerta over de eventuele besteding van de COA gelden werden geïnformeerd... lees verder »

Afsluiting Oudeweg

21 maart 2017 - Woensdag 22 maart starten de werkzaamheden om de Oudeweg af te sluiten voor doorgaand verkeer. Halverwege de weg komt een versmalling met een verwijd... lees verder »

ingrijpende opgave rond duurzame energie - Dorpsbelangen Beerta

ingrijpende opgave rond duurzame energie

21 maart 2017 - In gesprek over ingrijpende opgave rond duurzame energie In 2020 wordt ongeveer 21% van de energie in Groningen duurzaam opgewekt. Het provinciale bel... lees verder »

Maatjestraject Oldambt

13 maart 2017 - Ben jij een echte aanpakker, praktisch en sociaal ingesteld en wil je graag wat betekenen voor je medemens en je eigen buurt? Voor Het Oude Ambt (bin... lees verder »

Gedicht Rob Rosendahl Dickens Day Beerta 2016

26 december 2016 - Gedicht Rob Rosendahl geschreven naar aanleiding van Dickens Day Beerta 2016 Dickens Day in Beerta Een zacht koude dag dat ik in iedere burger Dicke... lees verder »

« < 1 2 3 4 5 6 7 > »

Quick Scan Lokale Democratie

16 januari 2020 - QUICK SCAN LOKALE DEMOCRATIE Januari 2020 De Gemeente Oldambt wil graag met u in gesprek! Hoe democratisch werken wij in onze gemeente? Dorpsbelangen Beerta wil graag meewerken aan dit onderzoek omdat zij het ook belangrijk vinden dat de inwoners van Beerta tevreden zijn over samenwerking met de gemeente. Onderzoek Wat vindt u van de lokale democratie in Oldambt? We willen graag weten hoe tevreden u be... lees verder »

Dickens Day Beerta 13 december 2020

16 januari 2020 - Mocht u nog vragen hebben, laat het ons even weten. Stuur dan een e-mail naar info@dickensday.nl of vraag een van de leden van de evenementencommissie. Natuurlijk willen we er graag met elkaar een heel mooi evenement van maken. Want samen maken we Dickens. Wij zien u graag op zondag 13 december 2020 De Evenementencommissie van Dickens Day Beerta bestaat uit de volgende personen Corrie Blaauw, Diana Vegt, Erik Helweg, Piet Topelen, Gert Pomp, Derk Jan van der ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.