Nieuws uit Beerta

« < 3 4 5 6 7 8 9 > »

Instroom asielzoekers

3 september 2016 - De volgende brief is door B&W gestuurd naar de gemeente raad betreffende de instroom van asielzoekers en de toekomst van de noodopvang. Geachte l... lees verder »

Start Rijdende Popschool Beerta

31 augustus 2016 - In de OBS de Uilenburcht start een open, vrijblijvende en gratis kennismakingsles van Popschool Beerta. Popschool Beerta wordt een van de nieuwe popsc... lees verder »

Rustpunt Kerk Beerta

20 juli 2016 - Dear refugees in Blauwestad The church in Beerta is open now! Dorpsbelangen Beerta did this. The church is old and nice. The church is quiet. You can... lees verder »

Kerkenpad rond het Oldambtmeer - Dorpsbelangen Beerta

Kerkenpad rond het Oldambtmeer

16 juni 2016 - 18 juni 2016 11:00 tot 16:00... lees verder »

HartslagNu - Dorpsbelangen Beerta

HartslagNu

29 april 2016 - Hallo Dorpsgenoten, Regelmatig wordt ons (meestal)rustige dorpje opgeschrikt door gillende sirenes van ambulances. Door middel van het alarmeringsyst... lees verder »

Meldweek Leefbaarheid 4 tot en met 8 april 2016

23 maart 2016 - Wat vindt u belangrijk voor de leefbaarheid in uw omgeving? Hoe kunnen we Groningen mooier, leuker en beter maken? Wij zijn op zoek naar uw ideeën. L... lees verder »

Helikoptervlucht tijdens havendag - Dorpsbelangen Beerta

Helikoptervlucht tijdens havendag

18 maart 2016 - Tijdens de Havendag in Beerta op zondag 19 juni a.s. bestaat wederom de mogelijkheid, evenals voorgaande jaren, een rondvlucht te maken per helikopter... lees verder »

Facebooksites - Dorpsbelangen Beerta

Facebooksites

3 maart 2016 - De facebooksites https://www.facebook.com/groups/blauwestadverwelkomtvluchtelingen/ en https://www.facebook.com/groups/blauwestad zijn opgericht voor ... lees verder »

Nog meer bomen nieuws - Dorpsbelangen Beerta

Nog meer bomen nieuws

3 maart 2016 - Gisteravond was de goedbezochte informatieavond over het plan om een iepenpark te realiseren rondom de Rozenstraat. Vandaag ontvingen wij het bericht... lees verder »

FAQ Informatieavond Noodopvang - Dorpsbelangen Beerta

FAQ Informatieavond Noodopvang

3 maart 2016 - De veelgestelde vragen en antwoorden zoals verspreid op de informatieavond van 25 februari jongstleden. Deze informatie staat ook op: http://www.geme... lees verder »

« < 3 4 5 6 7 8 9 > »

Quick Scan Lokale Democratie

16 januari 2020 - QUICK SCAN LOKALE DEMOCRATIE Januari 2020 De Gemeente Oldambt wil graag met u in gesprek! Hoe democratisch werken wij in onze gemeente? Dorpsbelangen Beerta wil graag meewerken aan dit onderzoek omdat zij het ook belangrijk vinden dat de inwoners van Beerta tevreden zijn over samenwerking met de gemeente. Onderzoek Wat vindt u van de lokale democratie in Oldambt? We willen graag weten hoe tevreden u be... lees verder »

Dickens Day Beerta 13 december 2020

16 januari 2020 - Mocht u nog vragen hebben, laat het ons even weten. Stuur dan een e-mail naar info@dickensday.nl of vraag een van de leden van de evenementencommissie. Natuurlijk willen we er graag met elkaar een heel mooi evenement van maken. Want samen maken we Dickens. Wij zien u graag op zondag 13 december 2020 De Evenementencommissie van Dickens Day Beerta bestaat uit de volgende personen Corrie Blaauw, Diana Vegt, Erik Helweg, Piet Topelen, Gert Pomp, Derk Jan van der ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.