Nieuws uit Beerta

« < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Klein Voorhout zoekt vrijwilligers - Dorpsbelangen Beerta

Klein Voorhout zoekt vrijwilligers

24 februari 2016 - Stichting Klein Voorhout Rozenstraat 2 9686 RN Beerta Klein Voorhout zoekt vrijwilligers Over Klein Voorhout Wij zijn een stichting die vanaf 1... lees verder »

Kinderhulp is op zoek naar vrijwilligers

24 februari 2016 - Kinderhulp is op zoek naar vrijwilligers: Maak samen met ons geluk mogelijk! Steeds meer kinderen in ons land worden de dupe van financiële probleme... lees verder »

Blaauwbekmarathon voor tweede keer van start - Dorpsbelangen Beerta

Blaauwbekmarathon voor tweede keer van start

24 januari 2016 - BLAUWESTAD, 23 januari 2016 – Marathonlopers uit het hele land melden zich voor de Blaauwbekmarathon, die op 6 februari van start gaat in Blauwesta... lees verder »

In Kropsdam is iedereen gelukkig

10 januari 2016 - Voor de afstudeerfilm van regisseur Joren Molter van de Filmacademie Amsterdam “In Kropsdam is iedereen gelukkig” zijn Sandra Augustinus en Babett... lees verder »

Filmpje Sinterklaasintocht 2015

10 januari 2016 - Bijgaand filmpje is gemaakt door Jacob Drenth... lees verder »

Filmpje Dickens Day 2015

10 januari 2016 - Bijgaand filmpje is gemaakt door Jacob Drenth... lees verder »

Noodopvang - Dorpsbelangen Beerta

Noodopvang

3 december 2015 - Ondertussen zijn de eerste activiteiten war te nemen in het gebied waar de noodopvang komt. Tijdens deze werkzaamheden werd duidelijk dat de grondkwa... lees verder »

Noodopvang - Dorpsbelangen Beerta

Noodopvang

19 november 2015 - Deze week was er veel te doen betreffende de Noodopvang bij Beerta. Maandagavond is de gemeenteraad geïnformeerd over het later open gaan van de opva... lees verder »

Onderzoek naar jong volwassenen ‘blijvers’

18 november 2015 - De bevolking van Oost-Groningen krimpt; vooral de jongeren trekken weg.” Hoe vaak heb je zoiets al voorbij zien komen op het nieuws, in de krant of ... lees verder »

Hij komt, hij komt... dus vol verwachting klopt ons hart! - Dorpsbelangen Beerta

Hij komt, hij komt... dus vol verwachting klopt ons hart!

12 oktober 2015 - BEERTA – Op zondag 22 november aanstaande zal Sinterklaas, samen met zijn Pieten, weer voet aan wal zetten in ons eigen dorp. Om 13.00 uur wordt de ... lees verder »

« < 4 5 6 7 8 9 10 > »

Quick Scan Lokale Democratie

16 januari 2020 - QUICK SCAN LOKALE DEMOCRATIE Januari 2020 De Gemeente Oldambt wil graag met u in gesprek! Hoe democratisch werken wij in onze gemeente? Dorpsbelangen Beerta wil graag meewerken aan dit onderzoek omdat zij het ook belangrijk vinden dat de inwoners van Beerta tevreden zijn over samenwerking met de gemeente. Onderzoek Wat vindt u van de lokale democratie in Oldambt? We willen graag weten hoe tevreden u be... lees verder »

Dickens Day Beerta 13 december 2020

16 januari 2020 - Mocht u nog vragen hebben, laat het ons even weten. Stuur dan een e-mail naar info@dickensday.nl of vraag een van de leden van de evenementencommissie. Natuurlijk willen we er graag met elkaar een heel mooi evenement van maken. Want samen maken we Dickens. Wij zien u graag op zondag 13 december 2020 De Evenementencommissie van Dickens Day Beerta bestaat uit de volgende personen Corrie Blaauw, Diana Vegt, Erik Helweg, Piet Topelen, Gert Pomp, Derk Jan van der ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.